Creative Broadcast Solutions pe locul 1 în Topul Național al Firmelor


Creative Broadcast Solutions pe locul 1 în Topul Național al Firmelor realizat  de Camera de Comerț și Industriei a României, la categoria Comert cu amanuntul al echipamentelor audio/video in magazine specializate - întreprinderi mici


TOPUL NATIONAL AL FIRMELOR 2017, ediția a XXIV-a, organizat în exclusivitate de Camera de Comerț și Industriei a României, este un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai competitive firme din România.

Topul Naţional al Firmelor premiază cele mai performante companii din 7 domenii de activitate – industrie, servicii, comerţ, turism, cercetare-dezvoltare şi high-tech, agricultură, silvicultură şi pescuit şi construcţii.

Indicatorii utilizaţi pentru clasificarea firmelor sunt: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane, eficienţa utilizării capitalului angajat.


Ediția 2017 a Topului Național al Firmelor a clasat pe primele 10 locuri, la nivel naţional, 12377 companii – operatori economici din diferite sectoare de activitate: peste 4.300 din industrie, peste 3.400 din servicii, circa 2.600 din comerț, 309 din turism, 462 din cercetare-dezvoltare și high-tech, 633 din agricultură, silvicultură și pescuit și 592 din construcții.


Conform declarațiilor Președintelui CCIR Mihai Daraban în cadrul Galei TNF 2017, care a avul loc la 9 noiembrie 2017, topul 2017 a fost realizat prin analiza datelor a 661533 de companii care au depus bilantul contabil pentru 2016

Companiile clasate pe primele 10 locuri la fiecare categorie sunt în număr de 12377 și  însumează un total de cifră de afaceri de aproape 150 mld Euro, un profit din exploatare de circa 12,5 mld Euro și 1.346.664 de salariați, reprezentând 1,9% din totalul societatilor comerciale in functiune si 57% din cifra totala de afaceri a companiilor din Romania.


Creative Broadcast Solutions este onorată să intre astfel în elita companiilor din România și să poată prezenta cliențiilor săi garanții înalte de calitate și performanță. Totodată, Creative Broadcast Solutions este onorată să poată contribui, prin natura activității sale - furnizarea de echipamente pentru televiziune si film - la dezvoltarea unui domeniu important pentru informarea, educarea și divertismentul  publicului, a creativității și a capacității de exprimare. 

In condițiile în care performanța tehnologică devine astăzi o componentă esențială a comunicării și creativității, confirmând celebra formulă a lui Marshall McLuhan "mediul este mesajul", a oferi cele mai bune și Creative Soluții de Broadcasting de pe poziția de loc 1 în România este nu doar o performanță, ci un angajament CBS în favoarea clienților săi.


Despre Creative Broadcast Solutions:


Creative Broadcast Solutions ofera solutii inovative pentru televiziune, radio, industria filmului, corporate AV si IT&C.

Compania este importator specializat in comercializarea si integrarea echipamentelor profesionale AV. Portofoliul de produse si solutii include atat solutii la cheie cat si echipamente pentru televiziune, camere video, accesorii pentru camere video, echipamente pentu studio tv, regie video, MCR, postproductie, film, echipamente pentru radio si studiouri audio, echipamente mobile pentru productie AV, o gama variata de display-uri profesionale, sisteme de videowall de ultima generatie, solutii pentru digital signage, solutii de data center si echipamente pentru infrastructura AV si IT & C.


Creative Broadcast Solutions este reprezentant official in Romania: Grass Valley, Panasonic Broadcast, Sachtler, Vinten, Anton Bauer, Canon, Fujinon, Riedel Communications, Calrec, Sennheiser, Oracle Multimedia Solutions, Swit, Lite Panels, OConnor, Radial, Steadicam, TV Logic.