Consolele Calrec sunt vitale la un imens centru de productie TV


33 de console audio Calrec sunt folosite în Rusia, la "Television Technical Centre Ostankino" (TTC) - cel mai mare centru de producție TV din Rusia.


În ultimul an rușii au mai adăugat cinci console audio digital Calrec, în efortul lor susținut de a își actualiza facilitățile de producție din Moscova. Studiourile sunt folosite de companii precum Channel One, Technostyle și NTV Plus pentru o varietate întreagă de programe, încluzând parada de pe 9 mai de "Ziua Victoriei" din Piața Roșie


"Am recomandat ca TTC să instaleze console Calrec pentru că ei sunt renumiți pentru fiabilitatea și redundanța sistemelor lor." a spus Roman Katrovsky, specialist, OKNO-TV - integratorul rus ce s-a ocupat atât de furnizarea cât și de instalarea echipamentelor. "Folosind echipamentele Calrec, TTC are acum suficientă flexibilitate incât să acomodeze orice cerință a numeroșilor broadcasteri ce înregistrează in studiourile lor - atât pentru înregistrările de studio, cât și pentru producții live - toate în 5.1"


TTC a instalat console Apollo în opt din studiourile lor, fiecare cu o consolă Artemis ce poate fi folosită direct pentru mixarea sunetului audienței sau a instrumentelor unei formații de muzică.


"Este important pentru TTC că atât soluția Apollo, cât și Artemis folosesc rețeaua Hydra 2, așa că semnalul audio deja mixat poate fi trimis între console via sistemul Calrec Hydra Patchbay. Asta le permite celor de la TTC să împartă căi de semnale fără să folosească vreo cutie fizică I/O." a mai adăugat Katrovsky.


Ultima instalare a consolei Apollo, în studio 27 e folosită să producă programe precum "The Field of Wonders" - Channel One. Consola din studioul 27 aduce numărul total al consolelor la 33.


"TTC Ostankino are mai mult de 40 de studiouri și e cea mai mare facilitate de genul din Europa de est." a spus Michael Reddick, manager de vânzări pe Europa, Calrec Audio. "Printre studiourile echipate cu tehnologia Calrec se numără și studioul 1, care este cel mai mare studio din complexul TTC - 1000 de metri pătrați. Faptul că TTC continuă să cumpere și să folosească tehnologiile noastre confirmă calitatea Calrec. Sunt fericit să spun că pentru mulți ani de acum încolo, Calrec va avea un rol major în televiziunea rusească."