Clubul de echitație din Hong Kong folosește Riedel Bolero


Clubul de echitație din Hong Kong, una din cele mai celebre organizații sportive din lume, a ales sistemul de intercom wireless Riedel Communications Bolero pentru producțiile sale video.


Bolero este integrat perfect cu intercom-ul digital Riedel Artist pentru a oferi comunicații fără întreruperi pe două circuite de echitație și în studioul aflat în Sha Tin.


"Comunicațiile fără fir fiabile sunt esențiale pentru producțiile noastre în direct. Echipele noastre de producție, amplasate pe tot parcursul circuitelor și se baează pe comunicații clare ,stabile și neîntrerupte de la studio. După doar două săptămâni de folosire, performanțele lui Bolero au depășit așteptarile prin sunetul excelent transmis indiferent de distanța de recepție. De asemenea, integrarea lui Bolero cu frame-ul Artist este un mare plus." a declarat reprezentantul clubului de echitație


Compania a achiziționat inițial un număr de 12 Bolero, urmând să mai cumpere altele și în 2018 pentru a extinde comunicațiile cu studio-ul din cartierul Sha Tin și circuitele sale de curse. Sistemele Bolero au fost folosite prima oară pentru curse internaționale în Decembrie.


Introdus anul trecut, Bolero este un sistem de intercom wireless bazat pe tehnologia DECT în intervalul de frecvențe cu licență liberă de 1.9 GHz. Tehnologia exclusivă Riedel Advanced DECT Receiver (ADR) accentuează fiabilitatea RF prin reducerea sensibilităților la reflexii RF multipath, permițându-le membrilor echipei să lucreze pe orice circuit fără să piardă din calitatea audio.


"Clubul de echitație este un furnizor important de divertisment global pentru amatorii de echitație, dar și unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente caritabile din Hong Kong. Ne face mare plăcere că ei folosesc Bolero, vârful de gamă în ceea ce privește tehnologiile de intercom wireless. Suntem convinși că Bolero va oferi nu doar cea mai bună acoperire, dar le va fi și de mare folos utilizatorilor prin caracteristicile sale intuitive și avansate." a declarat reprezentantul Riedel.