Cea mai accesibila lumina led profesionala pentru interviuri in 2021


Fie ca faci parte din echipa creatorilor de continut YouTube, fie ca doresti sa inregistrezi continut video in interior, vei iubi noile lumini Amaran LED.

Daca 100d si 200d sunt fixate pe un stand in coltul unei camere isi fac treaba de minune. Daca insa doresti un kit care sa suporte zdruncinarile unui camion cand el se misca de la o locatie la alta, Aputure 120d MK II este ceea ce ai nevoie. In plus, nu uita sa iei in considerare temperatura culorii.

Amaran 100d si 200d sunt la preturi accesibile, ofera o manipulare excelenta a culorii si se potrivesc de minune intr-un ecosistem de accesorii disponibile. Cu toate acestea, exista totusi riscul ca acestea sa ia putin din stralucirea Aputure 120d MK II. Daca te-ai gandit deja la Aputure 120d MK II atunci ai de luat cateva decizii serioase atunci cand il compari cu seria Amaran, decizii care se reduc in principal la calitatea si costul constructiei exterioare.

E greu de gasit vina in existenta atator optiuni LED accesibile in aceste zile. Este cu siguranta o situatie win-win pentru realizatorii de film. Avand in vedere costul Amaran 100d si 200d, acestea pot deveni noul trend pentru realizatorii de filme cu Aputure 120d, 300d si 600d Pro fiind in momentul de fata pe lista de dorinte a cineastilor.