Ce va prezenta Calrec la Broadcast Asia 2018


Sistemul radio bazat pe tehnologia IP ce se adaptează nevoilor postului - Type R


Type R este un nou sistem radio modular, extensibil, bazat pe IP ce se folosește de tehnologia standard de networking și o combină cu panouri soft configurabile ce pot fi croite pe nevoile operatorului. Sistemul fizic de control al lui Type R constă în trei panouri slimline: un panou fader, un panou soft mare și un panou soft mic. Fiecare este compatibil cu hardware COTS și alimentat prin cablu Ethernet pentru a ține cablajul sub control.


La inima lui Type R stă un nucleu simplu de 2 unități cu resurse de intrare/ieșire integrate pentru a permite setarea și folosirea aproape imediată a lui Type R. Un singur nucleu poate alimenta până la trei medii independente de mixare, fără partajarea resurselor DSP. Indiferent că este folosit ca un mixer independent de studio, procesor de microfon sau ca mixer secundar, abilitatea de a utiliza multiple motoare de mixare combinată cu flexibilitatea unei rețele compatibile AES67 oferă suficientă flexibilitate pentru a ține pasul cu nevoile în continuă schimbare ale industriei de radio.


RP1 - unitatea de producție de la distanță ce ajută la captarea unei game mari de evenimente live


RP1 este un sistem de producție de la distanță unic ce vine într-o cutie ce se montează în 2 unități rack și folosește procesare Calrec Bluefin2. Cu ajutorul acestui dispozitiv, utilizatorii pot capta o gamă mai largă de evenimente live, precum evenimente sportive, festivale de muzică și programe de știri fără a mai dedica un CAR/SNG sau operatori în plus. RP1 conține DSP integrat bazat pe FPGA, ceea ce permite mixarea sunetului de la un mixer dintr-o facilitate aflată la distanță. Nucleul lui RP1 administrează toată procesarea pentru routare IFB și mixajul de la distanță, local, fără latență.