CBSpro la ISE 2017


Prima editie ISE (Integrated Systems Europe) a avut loc in Elvetia la Geneva in Februarie 2004. An de an acest eveniment a cunoscut o crestere exponentiala. Desi la prima editie a avut numai 120 de vizitatori, in prezent, expozitia gazduieste peste 1000 de exponanti, adunand peste 65.000 de vizitatori. Astazi, ISE reprezinta un eveniment unde tehnologia viitorului isi da intalnire cu oameni de pe tot mapamondul in inima Olandei, la Amsterdam RAI. Acest lucru certifica pozitia ISE ca fiind cel mai mare targ in care se prezinta inovatii de ultima ora in piata de AudioVizual si a sistemelor Video Integrate.


Organizatiile care mentin ISE ca un eveniment de amploare sunt InfoComm International si CEDIA, doua entitati de top in industria Asociatiilor de Audiovizual ce se afla intr-o stransa colaborare.


Dupa cum este de asteptat ISE organizeaza o serie de conferinte si evenimente pe tot parcursul anului in curs. Aici includem Digital Signature Summit care are loc in Munich, Dubai, Moscova, precum si Smart Building Conference sau Capital Summit. In 2016 ISE a ocupat peste 14 sali din spatiul expozitional RAI din Amsterdam. 


Anul acesta, pentru prima oara, evenimentul va fi prelungit cu 1 zi (de la 3 la 4 zile) ca durata oficiala, oferind vizitatorilor oportunitatea de a participa la cat mai multe conferinte si evenimente oferite de organizatori. Acest eveniment isi mentine reputatia de a conecta tehnologii noi, companii si utilizatori finali din industrie prin prezentari, evenimente si programe de educatie (workshop-uri). Pentru prima data in istoria ISE spatiul expozitional este marit pentru a oferi producatorilor un confort sporit in prezentarea produselor de ultima generatie. 


Creative Broadcast Solutions este prezent si in 2017 la ISE pentru a va tine la curent cu cele mai calde si importante stiri din domeniu.