Car-ul spaniolilor de la Tilt este echipat acum cu un mixer Calrec Artemis


Tilt, un furnizor de servicii broadcast audio-video din Madrid, Spania, se bucură acum de beneficiile utilizării unui mixer Calrec Artemis Light cu 48 de fadere în car-ul lor de producție mobilă. Cifra de afaceri a firmei a crescut considerabil în ultima vreme, ei lucrând cu o varietate de clienți în producția în direct a evenimentelor sportive, de muzică, reclame și documentare.


Artemis Light, primul mixer Calrec al celor de la Tilt, înlocuiește un mixer mai vechi din car-ul de 12 metri dotat cu 16 camere.


Jaume Bordoy, manager Tilt a declarat că a fost mereu conștient de reputația excelentă din industrie a celor de la Calrec, mixerele lor oferind o calitate incredibilă a sunetului și funcționalitate tehnică completă și elegantă precum audio multi-format și administrarea loudness-ului.


Bordoy a declarat: "Avem un buget modest, așa că raportul preț-calitate este foarte important pentru noi. Atunci când am evaluat piața, am descoperit că Artemis Light ne oferea cele mai multe funcționalități pentru banii cheltuiți, iar de când îl folosim putem să confirmam calitatea audio și funcționalitatea în rețea de invidiat al acestui mixer. Am avut doar un spațiu mic în care să instalam mixerul în car, iar mixerul Artemis avea cele mai multe fadere în spațiul avut. De asemenea, nu am vrut să ne îngrijorăm în ceea ce privește numărul de canale disponibile, iar faptul că avem toată capacitatea de care avem nevoie ne face să fim din nou foarte mulțumiți de Calrec."


Tilt trebuie să fie pregătiți pentru orice tip de conținut, de la Champions League la competiții de înot și curse de cai, la dezbateri politice și festivale de muzică. Astfel, nevoia unui mixer cu cablaj și montaj redus a fost primordianlă. Capacitatea de networking a lui Calrec Hydra2 permite transferul semnalelor prin rețeaua Riedel MediorNet. Artemis poate folosi mai multe formate - MADI, DANTE, AES67 și multe altele - vitale pentru companie având în vedere diversitatea spectacolelor la care iau parte. Tilt folosește AES67 pentru a interfața cu sistemul de intercom Riedel Artist.


Jim Green, manager de vânzări Calrec a declarat: "Deși Tilt este un car mai micuț, el oferă puterea și funcționalitatea unui car mult mai mare. Tocmai de aceasta, Artemis se potrivește perfect - pentru că are capacitate enormă de routare și procesare într-un corp compact. Suntem încântați să lucrăm cu cei de la Tilt la acest upgrade foarte important al car-ului lor și sperăm ca acest mixer Artemis Light să îi ajute să își crească afacerea."