Canon își lansează noul site: global.canon


Canon a anunțat astăzi lansarea noului website global al companiei ce se desparte de domeniul tradițional "www.canon.com", find relocalizat pe noul nume de domeniu proprietar "global.canon". Lansarea marchează prima folosire a a top-level domain-ului (TLD-ului) ".canon" de la crearea lui în Februarie 2015.


Pentru că ".canon" va putea folosi doar de companiile și serviciile Canon Group, vizitatorii site-urilor găzduite pe acest nou TLD pot confirma foarte ușor autenticitatea și valabilitatea informațiilor găsite pe aceste site-uri. Pe lângă asta, folosind simplitatea acestui nou TLD, ce este ușor de reținut și ușor de înțeles, Canon vrea să consolideze recunoașterea la nivel global a companiei.


Canon începe folosirea noului top-level domain ".canon"


TLD-ul ".canon" ce permite folosirea numelui companiei Canon în partea din dreapta a unei adrese web, este bazat pe noul program generic Top Level Domain (gTLD). Cu lansarea de astăzi a website-ului "global.canon", Canon oferă informații unei audiențe globale bazându-se pe o nouă prezență pe partea de online.


Canon își reînoiște website-ul global


Canon conduce activități de business în întrega lume, oferind informații și servicii pe internet nu numai către clienții companiei, partenerii de afaceri și acționari, dar și către acționarii din țări și regiuni din toate colțurile lumii. Pe lângă versiunea în limba engleză a website-ului "global.canon" lansat astăzi, Canon va lansa și site-uri în alte limbi în viitorul apropiat pentru a împărtăși mesajele brand-ului și alte informații la nivel global.