Canon XF705: O cameră solidă cu tehnologie de ultimă oră


Un lucru este evident atunci când iei pentru prima dată o cameră XF705 în mână: aceasta este o adevărată bestie! Obiectivul poate fi controlat manual prin intermediul a trei inele de control. Camera dispune și de un display LCD ce poate fi rotat, alături de un vizor OLED aflat în spatele acesteia. 


XF705 înregistrează pe carduri SD, în mod primar în formatul HEVC (H.265). Acest lucru înseamnă costuri reduse ale capturii media, iar camera poate înregistra 10-bit până la 160Mbps în 4K. Timpul de transfer este de asemenea foarte important într-un mediu de lucru rapid, iar HEVC este o foarte bună alegere pentru o astfel de cameră. Există, de asemenea, posibilitatea de a înregistra HDR intern în timpul ieșirii semnalului SDR prin intermediul SDI către un recorder extern.


Opțiunile audio ale XF705 sunt foarte versatile. Camera înregistrează patru canele de audio (două perechi stereo). Există două intrări XLR pentru sunet primar și în plus poți oferi mai multe canale prin intermeiul intrării jack 3.5mm pentru microfon, sau poți opta pentru utilizarea microfonului intern stereo.


Conectivitatea de pe spatele camerei conține SDI-out, timecode, genlock/sync, HDMI, două porturi jack remote, căști 3.5mm, rețea și intrare 24v DC.