Canon USA anunță mai multe update-uri firmware la NAB 2016


Noile update-uri includ Canon Log3 pentru EOS C300 Mark II și Metadata pentru display-ul de referință 4K Canon DP-V2410.


Canon a anunțat astăzi mai multe update-uri firmware ce vor fi demonstrate la NAB 2016. Aceste update-uri de firmware adaugă mai multe caracteristici pentru utilizatori, toate gândite pentru îmbunătățirea fluxului de lucru, a ușurinței de utilizare, îmbunătățirea focalizării, a corecțiilor pe obiectiv și spațiu de culori, precum și mărirea flexibilității creative pentru produsele din gama Cinema EOS, HD Video și a display-urilor de referință 4K.


Update-urile de firmware sunt următoarele:


  • EOS C100 Mark II va primi funcții precum Push Auto Iris și funcție zoom pe joystick-ul de pe grip la utilizarea cu noile obiective COMPACT SERVO și CINE-SERVO, Canon DAF cu obiectivele COMPACT-SERVO 18-80mm și CINE-SERVO 17-120 mm, corecții la iluminarea periferică și posibilitatea de a dezactiva microfonul.
  • EOS C300 Mark II va primi următoarele funcții: filmare în Canon Log3, magnificarea viewfinderului în timpul înregistrării, ghidaj pentru focus cu obiectivele EF Cinema Prime, Auto Iris cu push și funcție de zoom pe joystick-ul grip-ului cu noile obiective COMPACT-SERVO și CINE-SERVO, Canon Dual Pixel CMOS AF (DAF) cu obiectivele COMPACT-SERVO 18-80 mm și CINE-SERVO 17-120 mm, ieșire ACES 1.0, corecții pentru iluminarea periferică, îmbunătățirea imaginii per total precum reducerea nivelului de zgomot atunci când se filmează în lumină scăzută cu Canon Log2.
  • Display-ul de referință DP-V2410 4K va fi actualizat pentru a avea suport pentru ARRI Log C și ARRI metadata; îmbunătățirea contrastului și a gamei dinamice; adăugarea suportului pentru Canon Log 3 și Hybrid Log Gamma; afișarea semnalului de intrare SMPTE 2084 pe monitorul waveform.
  • Display-ul de referință DP-V3010 4K va fi actualizat pentru îmbunătățirea contrastului și a gamei dinamice; adăugarea suportului pentru Canon Log 3 și Hybrid Log Gamma; afișarea semnalului de intrare SMPTE 2084 pe monitorul waveform.
  • Obiectivele CINE-SERVO 17-120 mm vor fi updatate pentru a fi compatibile cu funcția Canon DAF în EOS C300 Mark II și EOS C100 Mark II.
  • Actualizarea pentru camera ME20F-SH va include suport pentru 19 obiective EF și CINE, permițând mai multe alegeri creative într-o varietate de aplicații de filmare, cum ar fi producția de film și TV.
  • Camerele profesionale XA35 și XA30 și VIXIA HF G40 vor primi suport pentru un nou format de fișier ce va face integrarea cu sisteme software 3rd party mai ușoară.
  • Update-urile pentru XF305 și XF300 includ noi moduri de filmare pentru o mai mare flexibilitate creativă, Wide DR Gamma (600 procente), Highlight Priority Mode și Signal/Noise Priority Mode.
  • XC10 4K va permite de la update-ul de firmware încolo înregistrare MP4 în modul HD (35 Mbps), viteză a autofocusului mărită și opțiuni pentru shutter speed pentru reducerea flickerului.