Canon Sumire Prime - captează imagini mai bogate, mai personale, mai expresive


Dacă sunteți în căutarea unui obiectiv ce poate pune în valoare rezoluția 4K și reproduce perfect tonurile de culoare, atunci vă puteți opri la noua gamă de obiective Canon Sumire - O gamă de obiective prime, PL-mount, full-frame. Aceste obiective sunt concepute special pentru a reda corect tonurile de culoare ale pielii, indiferent de etnicitate, vârstă, etc.


Sunt disponibile șapte obiective prime, de la 14mm până la 135mm, toate obiectivele având o diafragmă rapidă maximă de T1.3 sau T1.5, iar T2.2 pentru obiectivul de 135 mm și T3.1 pentru cel de 14mm fiind destul de rapide pentru lungimile obiectivelor. Diametrul frontal comun de 114mm permite schimbarea rapidă a obiectivelor atunci când se lucrează cu matte box-uri, filtre, etc. În afara obiectivului de 135 mm, acestea cântăresc sub 1.4 kg. Fiecare obiectiv Sumire oferă o rotație a focalizării extinsă de 300˚.


Construit cu soliditatea monturii standard în industrie - PL, obiectivele cinema prime Sumire oferă o imagistică bogată, full frame, cu raport de contrast excelent, focalizare precisă și aberații minimale.


Culoarea este balansată pentru fiecare obiectiv din gama Sumire care, pe lângă obiectivele de 14 și 135 mm, include și obiective de 20, 24, 35, 50 și 85 mm.