Canon EOS 6D Mark II folosește software-ul Grass Valley Mync


Odată cu lansarea celei mai noi camere DSLR a sa, Canon a ales să colaboreze cu Grass Valley pentru a le oferi clienților un software ce face mai ușor administrarea, editarea și partajarea de conținut video. Mync, un software introdus în Martie de Grass Valley, oferă funcționalitățile unui media player, organizator și uploader cu un program de editare ușor de folosit, ajutându-și utilizatorii să își organizeze mai ușor pozele și conținutul video.


Pe lângă tehnologia pentru fotografie a Canon, tehnologie ce este lider de piață, Canon EOS 6D Mark II oferă și capacitate de captura video fenomenală. Feedback-ul din piață a arătat că unii utilizatori consideră că partajarea materialelor video cu prietenii și familia este prea dificilă. Prin oferirea unei versuni gratuite a lui Mync Standard cu noua cameră, Canon face ușoară partajarea fișierelor video într-un mediu simplu dar totodată complex.


"Am avut dintotdeauna o relație puternică cu cei de la Canon, iar aceasta este a patra oară când Canon alege un produs Grass Valley pentru a ajuta la promovarea uneia dintre noile sale camere." a notat vicepreședintele EDIUS, Grass Valley - Katsushi Takeuchi. "De la introducerea sa în luna Martie, Mync s-a dovedit a fi foarte popular în piață prin adesarea nevoiei pentru o soluție de administrare de conținut ce lucrează bine cu toate formatele și oferă o modalitate ușoară pentru partajarea de conținut."


Există două nivele separate ale software-ului Mync: Mync Basic și Mync Standard


Mync Basic este o aplicație downloadabilă proiectată pentru a oferi suport excepțional organizarea și redarea unui număr foarte mare de formate.


Mync Standard adaugă mai multe funcționalități versiunii de bază cu editare video cu storyboard și mai multe caracteristici avansate de administrare de conținut proiectate pentru fotografi, creatori de conținut web și novici în editarea video.


Această promoție include un download gratuit al aplicației Mync Standard pentru clienții din Japonia până la 31 ianuarie 2018.