Canon Cashback - clientul in avantaj


In fiecare an Canon isi sustine clientii prin diverse programe de bonusuri si campanii ce aduc avantaje consistente consumatorilor. CBSPro participa la programul Cashback Canon care este valabil pana pe 31 Ianuarie 2017. Pentru a participa la aceasta promotie, participantii trebuie sa achizitioneze minim un produs care face parte din campanie, si apoi, conform regulamentului, in termen de 30 de zile sa primeasca suma aferenta cashback-ului de produs. 


Unul din produsele care au un pret excelent in cadrul acestei campanie este camera Canon XC10.  


Despre XC10 stim deja ca este prima camera care filmeaza la o rezolutie de 4K si in acelasi timp poate face fotografii uimitoare. Este un produs de convergență ce a castigat utilizatori din mai multe piețe. Stabilizarea imaginii pe 5 axe, sensibilitatea ISO de 20000 și obiectivul 24-240 mm integrat si stabilizat optic va deveni favoritul profesionistilor din media ce au nevoie atât de captură video cât și foto la cel mai ridicat nivel.


Ecranul LCD din spate e touchscreen și se articulează suficient pentru o vizibilitate optima din aproape orice unghi. Se poate observa ventilația distinctiva a camerelor Cinema EOS ce e necesară atunci când ai o cameră care trage 4K la 305 Mbps și nu o mai poți lăsa din mână. Pentru a beneficia de acest bitrate, XC10 folosește carduri CFast. Canon  vine in ajutorul utilizatorilor cu un Kit de camera XC10 ce cuprinde un card SanDisk 64GB CFast 2.0 si un Card Reader. Avem și un slot SD, dar nu putem înregistra decât 1080p pe acesta. Camera foloseste tradiționala detecție de contrast pentru autofocus.


Cu parasolarul atașat de obiectiv, XC10 are un design futurist si incepe să arate a cameră high-end, iar din punct de vedere al conectivității avem port pentru microfon, căști, USB, HDMI și alimentare DC.

HDMI-ul este 1.4 ceea ce înseamnă că suportă înregistrările 'Canon Log' (gamă dinamică cu 12 stopuri). Putem face playback la înregistrări pe device-uri externe precum Atomos Shogun (device ce oferă și intrări XLR și devine din ce în ce mai important pentru un setup video 4K compact).


Cu atașamentul direct viewfinder, transformarea lui XC10 intr-o cameră video clasică e completă. Viewfinder-ul se prinde stil clip-on și folosește ecranul LCD-ului magnificat și puțin umbrit (avand functia de parasolar), în locul unui viewfinder electronic dedicat.


Putem folosi blitz-uri Canon Speedlite, GPS receivere și controllere wireless IR. Suntem încântați să spunem că XC10 folosește bateria LP-E6N (acumulator intalnit la mai multe camere DSLR de la Canon). XC10 feră și wireless dual-band built-in 5 GHz și 2.4 GHz și poate fi folosit cu device-uri smart pentru control wireless sau vizualizare wireless de imagini.


In concluzie Canon XC10 este suficient de mare și puternic ca să fie o cameră video de succes și suficient de mică pentru a o monta pe o dronă high-end.


Pentru aplicarea de cashback in campania Canon va rugam intrati aici:

https://canon-cee-winter-promotion-2016.sales-promotions.com/ro/terms-and-conditions-promotion/?country_promotion=22