Camerele 4K HDR Grass Valley folosite la transmisiuni sportive


Camerele 4K UHD RF de la Grass Valley au fost selectate de Euro Media Group pentru a capta în direct evenimente sportive de anvergură de pe întreg globul. Camerele vor fi parte din soluția de mare viteză, wireless, a celor de la EMG, soluție ce îi va ajuta să depășească așteptările consumatorilor în legătură cu calitatea conținutului.


Pe măsură ce broadcasterii și organizațiile de media se întâlnesc cu provocarea de a face față cerințelor consumatorilor, abilitatea de a livra conținut mai bogat și mai interactiv pe toate platformele este critică. EMG a ales Grass Valley pentru camerele LDX 86N 4K HDR RF pentru a îmbunătăți transmisiunile 4K UHD. Fiind unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de broadcast din Europa, EMG este capabil acum să livreze o acoperire de neegalat a evenimentelor sportive în direct, precum ciclism și paratoane.


Directorul tehnic al EMG a declarat: "Am dezvoltat o soluție wireless unică pentru a furniza cea mai bună acoperire a proiectelor pentru clienții noștri. Ne dorim să oferim cea mai frumoasă imagine la cel mai înalt frame rate. Pentru a complementa tehnologia wireless UHD am căutat o cameră ușoară, robustă și cu 4K HDR RF nativ. Suntem clienți Grass Valley de mulți ani - soluțiile lor sunt de neegalat și întrunesc total condițiile noastre pentru acest proiect. Noua cameră LDX 86N 4K RF a fost soluția perfectă pentru noi. Fără să facem niciun compromis în ceea ce privește calitatea imaginii, avem agilitatea necesară pentru a opera într-un mediu de lucru de broadcast RF. Grass Valley încearcă mereu să fie inovatori în industria de broadcast, ceea ce înseamnă că sunt partenerul perfect pentru noi."


"Fanii sporturilor doresc să se simtă cât mai aproape de acțiune, chiar dacă sunt în fața televizorului. Din acest motiv, broadcasterii și creatorii de conținut resimt presiunea de a livra mai multe unghiuri de filmare, imagini de calitate și experiențe de vizualizare cât mai captivante. De asemenea, facilitățile de broadcast și furnizorii de conținut trebuie să se asiugre că soluțiile alese livrează cele mai bune rezultate. Ultimul proiect cu EMG ilustrează angajamentul nostru de a găsi soluțiile optime pentru a ne ajuta clienții să țină pasul cu nevoile timpurilor." a declarat reprezentantul Grass Valley