Calrec în pole-position la Cursa de 24h de la Le Mans


Gigantul din lumea broadcastingului AMP ViSUAL TV a ales mixerele audio Apollo, Arteims și Artemis Light ale companiei pentru noul său vehicul. Noul camion, Millenium Signature 12 (MS12), va stabili standardele în flota AMP VISUAL TV și își va face debutul prin acoperirea Cursei de 24 de ore de la Le Mans din iunie. 


AMP VISUAL STUDIO întreține una dintre cele mai mare flote de autoutilitare OB din Europa și oferă servicii complete, end-to-end pentru producții tv live în teren. Dispunând de cea mai mare suprafață din lume (76 metri pătrați) MS12 include două studiouri video, două studiouri audio și 40 de workstationuri cu toate capacitățile de producție 4K UHDTV.


„Odată cu MS12, am avut oportunitatea unică de a construi cel mai versatil camion de pe piață. Am vrut să fie capabil de a maximiza echipamentul pentru toate producțiile internaționale, indiferent de mărimea acestora. Flexibilitatea și modularitatea birourilor Calrec le-a făcut perfecte pentru viziunea aceasta. Mixerele oferă redundanță pentru a trece liniștiți prin evenimente majore și operarea prin plug and play simplifică producția și ne oferă mai multă versatilitate”, spune Emmanuel Le Marquand, audio operating manager al AMP VISUAL TV.


Calrec este renumit pentru tehnologia excelentă în desfășurările OB și suportul pentru presales primit de către noi a fost fantastic. Știm că am luat o decizie excelentă cu Calrec.” 


După despărțirea de providerul mixerului audio preferat timp de mai mult de 15 ani, AMP VISUAL TV a decis să aleagă Calrec Audio pentru MS12. Camionul include un mixer Apollo cu 56 fadere, una Artemis Light cu 24 fadere, și un atașament cu Artemis cu 16 fadere care poate fi folosit pentru a le extinde pe celelalte două. Acestea oferă lui AMP VISUAL TV flexibilitatea de a utiliza echipament audio într-o varietate de diferite configurații atât în interiorul, cât și în afara camionului. De exemplu, Artemis Light poate fi scos și folosit în altă locație, cum ar fi într-o cameră de control al zborului, și Apollo poate fi extins prin atașament pentru a furniza un total de 72 de fadere. MS12 poate opera echipat complet la nevoie și suportă două producții simultane sau poate funcționa în proporție de 50% pentru evenimentele mai mici.


„AMP VISUAL TV este cel mai mare client francez până în ziua de astăzi, una dintre cele mai mari companii OB din Franța și un jucător important în întreaga Europa”, spune Florent Chaouby, international sales manager, Calrec Audio.


„Faptul că AMP VISUAL TV și-a pus încrederea în Calrec este un obiectiv important al companiei noastre. MS12 nu este doar vârful de lance în broadcastingul UHDTV, dar modularitatea sa este fără precedent în camioanele OB de această dimensiune. Modularitatea este posibilă în mare parte datorită versatilității soluțiilor noastre Apollo și Artemis.”