Calrec Summa și Artemis Light echipează TV2 Ungaria


O combinație puternică între mixerele Summa și Artemis Light asigură viitorul a două studiouri ale televiziunii TV2, una din cele mai populare stații tv comerciale din Ungaria. Aceste mixere fac ca TV2 să devină cel mai important client al Calrec în competitiva piață din Ungaria.


"Pe măsură ce gama noastră de programe continuă să crească atât în mărime, cât și în complexitate, Calrec este partenerul nostru de tehnologie ideal, oferind soluții de mixare flexibile și foarte robuste, soluții de care avem nevoie pentru a ne desfășura activitatea cu succes pe viitor," a spus Adam Somodi, inginer de sunet la TV2 Ungaria. "Cu ajutorul mixerelor Artemis și Summa suntem mult mai bine echipați pentru a face față producțiilor noastre mari"."


"Calrec ne-a oferit un avantaj imens pentru că ne-a permis să testam echipamentul pentru mixare și înregistrare într-o producție live prin rularea în paralel cu vechiul nostru mixer. În acest fel am putut compara tehnologiile și am văzut o îmbunătățire semnificativă. Artemis și Summa oferă atât caracteristici extraordinare, cât și un sunet fantastic - cel mai important factor - dar cel mai important, fac toate acesta la un preț excelent."


Fiind unul dintre cele mai urmărite canale din Ungaria, TV2 oferă o varietate largă de programe populare telespectatorilor din Ungaria și din unele zone ale României. Mixerele cu 128 de canale Summa și Artemis Light sunt instalate în centrul principal de transmisiuni al TV2, în Budapesta. Summa este folosit la programele de știri și la programul matinal, în timp ce Artemis Light este folosit la producția programelor muzicale din cel mai mare studio al TV2.


Un card modular Calrec din Artemis Light permite integrarea fără întreruperi cu seria de plugin-uri audio SoundGrid Waves și le oferă inginerilor capacități extinse pentru producțiile de muzică. Acest card, în combinație cu abilitatea de a înregistra toate canalele via MADI și replay audio, oferă suport pentru postproducție.


"Pentru că Artemis Light și Summa se află pe aceeași rețea Calrec Hydra2, putem împărți intrările și ieșirile între cele două studiouri - ceea ce este un mare plus. Inginerii pot grăbi fluxul de lucru și pot folosi setările salvate ușor și rapid pe oricare din mixere. Plugin-urile Waves de pe Artemis ne oferă o capacitate mai mare și o flexibilitate mai mare decât înainte pentru a mixa mai multe tipuri de show-uri muzicale."


Michael Reddick, managerul de vânzări internaționale Calrec a declarat: "Adoptarea de către TV2 a mixerelor Artemis Light și Summa reprezintă un pas uriaș înainte pentru Calrec într-o piață emergentă. Prin folosirea tehnologiei Calrec, TV2 este acum capabilă de a utiliza un volum și o gamă mai largă de programe pentru a susține cerințelor telespectatorilor și pentru a fi cu un pas înaintea concurenței."