Calrec Summa mixează sunetul pentru Moto2


Un mixer Calrec Summa este folosit pentru acoperirea părții audio al celui mai nou car OB 4K al companiei spaniole de producție VAV. Dorna Sports este deținătorul drepturilor de transmisiune al Campionatului Mondial de Motociclism Viteză, iar compania de producție VAV folosește noul car dotat cu mixer Calrec pentru transmiterea HD/4K a curselor de la categoria Moto2 din Europa.


"La proiectarea noului car am avut parte de mai multe provocări, nu numai în ceea ce privește respectarea standardelor specifice ale Dorna Sprots, ci și complexități tehnice în ceea ce privește acoperirea anumitor circuite mai atipice. Am știut însă de la început că mixerul Summa nu va dezamăgi."


"Pe lângă capabilitățile 4K incorporate, Summa livrează calitatea de care clienții noștri din broadcast au nevoie pentru a acoperi cele mai importante evenimente sportive. Caracteristicile lui Summa sunt de mare valoare pentru acoperirea curselor de motociclism, mai ales funcționalitatea de auto-fader și numărul mare de fadere cu intrări duble pentru fiecare canal."


"Suprafața de control a Summa le permite inginerilor de sunet să creeze diferite combinații de canale mono, stereo, 5.1 și master. Routerul integrat 4K x 4K face ca acest mixer să fie unul foarte bun pentru viitor, precum și suportul pentru o gamă largă de interfețe audio, incluzând aici Hydra2, Dante și MADI."


Proiectat și integrat de distribuitorul Calrec din Spania, car-ul este țintit special către lumea producțiilor sportive - mixerul Summa cu 36+8 fadere oferind un număr mare de funcționalități pentru transmisiuni sportive la nivel înalt.


Pe lângă transmisiunile din cadrul Campionatului Mondial de Motociclism, car-ul a mai fost folosit la transmisiunea 4K a meciului din Champions League dintre Real Madrid și Juventus din Iunie, precum și la multiple meciuri de marcă din lumea fotbalului și a handbalului.


"Este al doilea mixer Summa pe care îl vindem pe piața din Spania, iar acesta devine ușor-ușor mixerul ales pentru car-urile high-end. Summa s-a potrivit perfect cerințelor exigente ale Dorna Sport și VAV. Companiile precum Calrec, cu reputația lor de neegalat pentru excelență în ceea ce privește mixerele audio, deschid noi drumuri pentru transmisiunile sportive 4K din Europa."