Calrec sare în ajutorul universităților


În jurul globului școli și universități caută să învețe următoarea generație de ingineri de broadcast și realizează că acest lucru este obținut prin mult mai mult decât simple concepte și teorie.

Cursurile de succes oferă o educație completă care pregătește studenții cu instruire tehnică și cu practică pentru a intra cu încredere în câmpul de muncă.

Calrec are multe instalații de mixere și de soluții de networking audio in medii educaționașe. Vă prezentăm 10 moduri în care programul educațional al dumneavoastră beneficiază din utilizarea Calrec

1. Brio oferă studentului o educație bine definită în broadcast
Brio oferă studenților o experiență practică cu uneltele industriei, oferindu-le un avantaj față de colegii de la alte școli. Instruirea pe mixerele Calrec pregătește studenții oferindu-le cunoștiințe practice pentru a intra cu încredere în câmpul de lucru.

2. Îți oferă un avantaj - lucru bun pentru școală și pentru curs

Brio oferă cursului de broadcast avantajul față de școlile competitoare prin echipament de industrie pe care alții posibil să nu le dețin. Acest lucru oferă școlii voastre posibilitatea ca studenții ce caută o carieră în audio broadcast să interacționeze direct cu echipamentul.

3. Poate fi utilizat pentru broadcasturi profesionale
Pot fi generate venituri suplimentare pentru școli prin oferirea studioului ca o sursă rentabilă pentru companiile de producție profesionale. Având echipament de top în industrie ridică studioul în ochii broadcasterilor.

4. Calrec este recunoscut drept lider global
Brio este fratele mai mic al mixerelor de broadcast Calrec ce pot fi cu ușurință numite lideri globali. Acestea sunt prezente în multe studiouri de pe glob, iar acest lucru înseamnă că după absolvire studentul se va întâlni cu ele în mod frecvent.

5. Mai multe fadere decât orice alt mixer audio comparabil
Brio este compact, dar acest lucru nu înseamnă că face compromisuri atunci când vine vorba de funcționalitate sau de caracteristici. Brio este disponibil cu 36 sau 12 fadere, suprafață dual layer și ocupă mai puțin de 1mp, oferind posibilitatea de a încăpea în cele mai restrictive spații din punct de vedere al dimensiunii.

6. Intuitiv, puternic și cu o varietate largă de funcții
În ciuda dimensiunilor reduse, Brio este o unealtă de broadcast foarte puternică ce poate fi folosită cu ușurință. Aceasta îi va învăța pe studenți cum mixerele digitale operează semnalele, cum sunt routate și cum interacționează cu rețeaua și vor căpăta cunoștințe care pot fi aplicate în mod direct mixerelor mai mari cu care vor avea ocazia să lucreze în cariera profesională.

7. Calitatea sunetului la nivel profesional
Brio are același DSP precum orice alt mixer din gama Bluefin2 a Calrec, iar acest lucru aduce o calitate a sunetului identică cu cea a fraților mai mari utilizați în cele mai mari evenimente televizate din lume.

8. Accesibil
Cu un preț accesibil, Brio deține un avantaj asupra competiției. În plus, nu există niciun alt mixer care se apropie de nivelul de funcționalități al Brio în această clasă.

9. Calitate audio

În timp ce unele mixere de broadcast pun un preț mai mare pe funcționalități decât pe calitatea sunetului, Calrec le-a priorizat întotdeauna pe ambele.

10. IP Nativ
Zilele în care un mixer audio era necesar pentru simpla mixare a sunetului sunt cu mult în spatele nostru. Acum mixerele sunt componente integrale prezente în rețele largi cu fluxuri de lucru adaptabile și cu resurse ce pot fi distribuite utilizând tehnologie de rețea consacrate. Calrec are o gamă de produse compatibile COTS, construite în jurul unui schelet IP, dar și produse compatibile SMPTE 2110/AES67 pentru a sări în ajutorul clienților care doresc tranziția către un mediu IP care include niveluri suplimentare de control. Acest lucru permite utlizatorilor să controleze gane-ul intrărilor microfoanelor în diverse condiții de rețea. În orice etapă te-ai afla în trecerea către IP, Calrec te poate ajuta.