Calrec lansează noul mixer audio Artemis la NAB Show 2017


Calrec inoveaza din nou la NAB Show 2017 prin lansarea celei mai noi adiții ale familiei de mixere Artemis. Artemis Ray (rază) are 456 canale de intrare cu funcții complete - lucru care îl face mai puternic decât Artemis Beam. În plus, Artemis Ray poate suporta până la 72 fadere, asemenea modelului mai mare, Artemis Shine. 


Prin intermediul unui nou panou de monitorizare cu fadere, Artemis Ray suportă o nouă suprafață de lucru care permite mai multe fadere într-o zonă mai restrânsă. Panoul - disponibil și la modelele Artemis Light, Beam și Shine are aceeași lățime ca panoul standard de fadere și include 8 fadere de dimensiune completă pentru a oferi operatorilor chiar mai mult control și o mai mare densitatea faderelor într-o dimensiune și mai mică. Această configurație salvează în jurul a 200mm comparată cu o suprafață de control similară.


„Lucrăm în strânsă legătură cu clienții noștri și ascultăm cerințele acestora”, spune Dave Letson, vice-președintele de vânzări de la Calrec. „În situații unde spațiul este vital, de exemplu în camioanele OB, înțelegem că o mai mare densitate de fadere nu este doar dorită, ci esențială.


Artemis Ray asigură aceeași funcționalitate ca a modelelor anterioare, dar cu mai multe canale și fadere în același spațiu. Aceasta este o combinație extrem de puternică.”


Cu noul șasiu și panou de monitorizare cu fadere, aranjamentul celor 72 de fadere Artemis Ray într-un spațiu de doar 2372mm oferă mai multă putere decât până acum într-un spațiu atât de mic. 


Capabil de operarea la mai multe rate de eșantionare, la 48kHz Artemis Ray oferă până la 456 căi de procesare a canalelor, 128 programe de comunicare, 64 ieșiri IFB/track și 32 auxiliare.


Mixerul audio dispune, de asemenea, de un al doilea compresor/limitator pe fiecare canal, mai mult de 70 de minute de întârziere ce poate fi alocată și trei sisteme independente APFL pentru utilizarea operării multiple. Asemenea celorlalte designuri Calrec, aceste facilități nu împart resurse între ele - ceea ce însemnă că toate sunt disponibile utilizatorului în orice moment. 


„Prin disponibilizarea noului panou de monitorizare pentru toate modelele existente Artemis, oferim clienților noștri acces la toată această funcționalitate sporită”, adaugă Letson. „Artemis a oferit o unealtă de bază extrem de populară și de încredere în întreaga lume și noul Artemis Ray adaugă chiar mai multă valoare”.


Vizitați Calrec Audio la NAB Show 2017, la standul C3118.