Calrec la NAB 2019 - ImPulse, Type R și producție virtuală


Calrec Audio pavează drumul către noul capitol în broadcasting cu produse IP native pentru fluxuri de lucru complet integrate. La NAB în Las Vegas, Calrec va prezenta mixerele sale IP - ImPulse și Type R, alături de soluțiile lor de upgrade.

"Broadcasterii caută fluxuri de lucru IP integrate complet ce folosesc standarde deschise." a spus Dave Letson, vicepreședintele de vânzări Calrec.

"Calrec a lucrat întotdeauna îndeaproape cu broadcasterii pentru a le permite să creeze fluxurile de lucru de care aceștia au nevoie. Tranziția către IP nu este diferită, noi având soluii IP native puternice și un drum clar pe care îl vom urma pentru a face această tranziție una cât mai ușoară. Suntem fericiți să demonstrăm cum visele IP devin realitate."

ImPulse core este un sistem de routare și procesare audio cu conectivitate AES67 și SMPTE 2110. ImPulse core este compatibil cu mixerele Artemis și Apollo, ceea ce înseamnă o actualizare ușoară pentru clienții Calrec.

Type R este un sistem radio modular, expandabil, bazat pe IP, ce folosește tehnologia standard de rețelistică și o combină cu panouri soft configurabile ce pot fi croite pe specificațiile operatorului. Oferă personalizare simplă pe rețea, protocoale de control deschise și personalizare a suprafeței.