Calrec la IBC 2019


Calrec prezintă pentru prima oară la IBC sistemul de mixare virtuală VP2. VP2 nu are o suprafață de control fizică și utilizează software-ul Calrec Assist pentru setare și control. Corpul de 4U vine în 3 dimensiuni DSP: 128, 180 și 240 de canale de intrare și încorporează soluția foarte puternică de rețea Hydra2. Calrec Serial Control Protocol (CSCP) poate permite mixerului audio să fie controlat complet de un sistem automat.

VP2 permite stației să dispună de multe dintre beneficiile utilizării unui mixer Calrec, dar fără a avea o suprafață de control fizică. Controlul și setarea se fac prin intermediul Calrec Assist, care poate fi accesat din mai multe locații prin intermediul unui browser web. Directorul tehnic sau operatorul poate avea la dispoziție funcții de control de bază, în timp ce inginerii pot trece la funcții mai aprofundate de reglare sau de apelare a setărilor, după cum este necesar.

Calrec ImPulse este un motor de procesoare audio cu conectivitate AES67 și SMPTE 2110. ImPulse este compatibil cu suprafețele de control Apollo și Artemis, oferind o modernizare ușoară pentru clienții Calrec deja existenți. În plus, creșterea scalabilă din viitor va permite până la patru motoare de mixare DSP și sisteme de control să ruleze în mod independent și simultan, oferind posibilitatea de a utiliza mai multe mixere în același timp.

Calrec va avea de asemenea și H2-IP Gateway și controllerul AoIP Modular I/O. Ambele produse sunt compatibile cu SMPTE 2110/AES67 și extind gama de soluții AoIP a Calrec.

H2-IP oferă o interfață între rețelele Hydra2 și AoIP. Dispune de asemenea și de posibilitatea trimiterii de etichete în ambele direcții între două rețele. Acest lucru oferă utilizatorilor Hydra2 posibilitatea de a controla gain-ul intrărilor Calrec AoIP pentru microfoane, iar utilizatorii AoIP pot controla gain-ul intrărilor pentru microfoane ale Hydra2.