Calrec il numeste pe Andrew Munt software manager


Calrec anunta numirea lui Andrew Munt in postul de software manager ce conduce expertiza dezvoltarii companiei. Calrec a investit in extinderea suplimentara a departamentului sau de cercetare si dezvoltare cu numirea lui Andrew Munt ca software manager.

In acest rol, Munt va supraveghea toata expertiza software Calrec din arhitectura, proiectarea si dezvoltarea tuturor produselor noi si existente, continuand sa conduca si sa extinda renumitul produs de cercetare-dezvoltare al Calrec. El va raporta la Richard Whitele Manager R&D al Calrec.

Inainte de a se alatura Calrec, Munt a detinut o companie de servicii de proiectare si management de software si a detinut, de asemenea, numeroase functii manageriale la EchoStar Europe, SmarDTV si Eldon Technologies.

Sid Stanle, director general al Calrec, a declarat: „Calrec a inregistrat o crestere excelenta revazuta nu numai in rezultatele financiare, ci si in echipa noastra R&D. Ne-am angajat sa continuam sa aducem produse noi si inovatoare pentru a raspundde nevoilor clientilor nostri care se afla intr-o continua crestere. Andrew este un veteran al industriei si va aduce cu el o serie de abilitati si experienta care se vor adauga la grupul nostru de oameni talentati. Capacitatea noastra de a oferi inovatie este imbunatatita odata cu numirea lui Andrew.”

Munt a comentat: „Calrec are o reputatie puternica in spatiul tehnologiei de difuzare, atat in tehnologii de retea audio, cat si in mixere si sunt incantat sa lucrez cu ei pentru a-i ajuta sa-si extinda sistemele software, in timp ce continuam sa imbratisam tehnologiile AoIP.”