CALREC DESCHIDE UȘILE CĂTRE INFRASTRUCTURA IP


Calrec Audio a dezvăluit două produse IP noi la IBC 2018, gateway-ul H2-IP și cardul de control I/O modular AoIP. Ambele produse sunt compatibile SMPTE 2110/AES67 și extind gama de soluții AoIP pe care o oferă Calrec.

Aceste două noi soluții se bazează pe noul nucleu Calrec Impulse, un nucleu IP nativ ce se poate folosi cu mixerele Apollo și Artemis.

Gateway-ul H2-IP oferă o interfață între rețeaua Hydra2 și rețeaua AoIP. De asemenea, oferă un alt levier de control ce permite ca feed-ul audio să fie trecut în ambele direcții între rețea alături de datele de control. Asta le oferă utilizatorilor Hydra2 capacitatea să controleze gain-ul intrărilor de microfon AoIP, iar utilizatorii de AoIP pot controla gain-ul intrăruilor de microfon Hydra2.

Gateway-ul de o unitate rack poate folosi 256 sau 512 de canale audi în ambele direcții și se pot folosi multiple gateway-uri pentru a mări capacitatea sau pentru a se conecta la mai multe rețele. Pentru redundanță completă, se pot folosi mai multe unități ca backup-uri.

Un alt produs ce a fost lansat a fost cardul de control modular pentru I/O ce se poate opera ori în modul Hydra2, ori în modul AoIP. Modul este selectat de un comutator de pe card, ceea ce îl face perfect pentru utilizarea în ambele rețele. N numai că acest card va fi o soluție croită pentru I/O AoIP pentru noul nucleu Impulse, acesta se potrivește și în frame-urile modulare I/O așa că unitățile pot fi upgradate pe teren.

Cardul oferă două perechi reduntante de SFP-uri 1G ce permit celor 512 canale audio să treacă fără a suprautiliza lățimea de bandă în modul AoIP.

"Pe măsură ce industria converge la fluxuri de lucru IP, este clar că trebuie definit un plan de upgrade-uri. Mutarea la o infrastructură IP nu este ceva ce se poate face peste noapte sau fără investiții financiare majore. Obiectivul Calreceste micșorarea investițiior și eficientizarea tranziției către infrastructura IP. Aceste noi produse le permit cleinților Calrec să beneficieze de mixerele lor Calrec pe măsură ce fac pași către trecerea la infrastuctura IP." a declarat Henry Goodman, director de produse Calrec.

Share
Postat de Cristi P