Calrec Brio36, rețeta succesului pentru o casă de închirieri din Australia


Gearhouse Broadcast a achiziționat două console audio Brio36 de la Calrec pentru casa de închiriat din Australia, îmbunătățind astfel semnificativ opțiunile de închiriere a echipamentelor audio.


Cele două console Brio au fost inițial utilizate la Asian Games din Jakarta, marcând prima utilizare a Brio într-un eveniment live din Indonezia. Acestea fac parte acum din opțiunile de închiriat ale Gearhouse Australia.


„Prin adăugarea consolelor Brio de la Calrec la lista noastră de echipamente oferim posibilitatea de a folosi o consolă audio puternică, compactă care include o gamă largă de capacități ale rețelei cu Hydra2. Acest lucru permite clienților să utilizeze lucruri precum scenarii de studio multi-conectat cu un număr larg de intrări și ieșiri. De asemenea, Brio se potrivește perfect aplicațiilor portabile care reprezintă o porțiune mare a afacerilor din Australia”, spune Danny Riess,  Broadcast Audio Supervisor la Gearhouse Broadcast în Australia.


Gearhouse Broadcast este o casă de închirieri globală, specializată în închirieri ale echipamentelor, în afara integrărilor de sisteme și broadcast.


„Gearhouse este extrem de pregătită și cu foarte multe cunoștiințe atunci când vine vorba de piața broadcast și suntem încântați că au decis să își extindă oferta cu consola noastră audio Brio. Aceasta adaugă un plus reputației Calrec aflată într-o creștere rapidă în Asia de Sud-Est”, spune Anthony Harrison, International Sales Manager al Calrec.