Calrec Brio ia notă de trecere la Full Sail University


Două mixere compacte Calrec Brio au fost achiziționate de curând de Full Sail University, oferind cursuri de formare și training în mixarea audio pentru studenții din programul de învățământ. Mixerul mai este folosit și pentru scena de evenimente a universității.


Full Sail University oferă programe de învățămând atât la fața locului, cât și online în domeniul de divertisment, media, arte și tehnologie. În departamentul de producere de evenimente a fost achiziționat în trecut un mixer Calrec Summa. Mixerul a ajutat studenți să mixeze o gamă largă de evenimente live și broadcast.


"Am fost încântați de aspectul și caractersiticile mixerului Summa, dar caracteristica ce ne-a atras atenția în mod principal a fost rackul modular Hydra2. Am reușit să îl încărcăm cu carduri analogice I/O și Dante. Întreaga noastră facilitate de producție folosește Dante pentru transportul audio între diferite încăperi, așa că integrarea mixerului Summa cu Dante a fost un bonus. Rack-ul modular ne permite flexibilitate în viitor în ceea ce privește partea de I/O și, desigur, ne permite să îi învățăm pe studenți cu rețeaua Hydra2." a declarat Vince Lepore, director de curs, Full Sail University.


În departamentul de film, un nou mixer Brio a fost pus la treabă, el înlocuind vechile mixere depășite ale universității. "Studenții folosesc Calrec Brio pentru a învăța modalitatea de lucru la producțiile audio live și să mixeze sunetul pentru show-urile live de broadcast. Am ales Brio pentru calitatea dovedită a mixerelor Calrec, caracteristicile mai mult decât suficiente pentru procesul de învățare și faptul că este un echipament pe care studenții îl vor folosi și după absolvire." a spus Duane Moore, director de curs, Full Sail University.


Unul din noile mixere Brio a fost instalat ca parte a curicuulum-ului de producție, în timp ce celălalt a fost instalat pentru a fi utilizat în cadrul stadiului de performanță al universității, Full Sail Live. Ambele oferă capabilități audio de difuzare completă pentru studenții din campusul din Florida al facultății.


"Mixerul Brio este un update uluitor pentru studenți față de mixerul analogic pe care îl foloseau înainte. Atingând doar câteva butoane pot crea și utiliza preset-uri și memorii ce personalizează Brio-ul pentru evenimentul dorit. Brio oferă și interoperabilitate cu celelalte studio-uri din campus ce folosesc mixere Calrec." a declarat Jeff Planck, director al programului de film, Full Sail University. 


Piatra de temelie a curriculumului universității este că oferă echipamente standard în industrie pentru o abordare practică a învățării. Universitatea pune un mare accent pe oferirea unei experiențe reale din industrie și oferă oportunități de rezolvare creativă a problemelor.


"Noul model Brio demonstrează funcțiile de bază pe care studenții trebuie să le învețe într-un mixer audio de broadcast, dar la un preț accesibil pentru noi. Am ales să achiziționăm toate mixerele bazându-ne pe reputația firmei Calrec de a construi mixere audio de înaltă calitate. Deoarece aceste mixere sunt folosite peste tot în industrie, știm că le oferim studenților șansa să lucreze cu ceea ce vor lucra și la locul de muncă." a spus Scott Dansby, Director, Full Sail University