Calrec Brio - echipament de bază în cele 6 noi car-uri Rush Media


Calrec Brio a fost consola preferată cu flota OB recent completată cu șase car-uri noi Rush Media. Folosite în principal pentru broadcast al sporturilor, providerul de unități mobile a căutat o consolă audio de calitate compactă.


Fiecare din unitățile mobile Rush Media este făcută la comandă, cu o lungime de 12m și cu laterale care se pot extinde. Fiecare car include opt unități de cpmtrpș ale camerei, două servere de replay cu 8 canale, două generatoare de grafică, un switcher cu 36 de intrări, un frame de comunicații cu 48 de porturi și un router principal cu control total audio. „Brio este potrivit perfect să aducă toate elementele echipamentelor laolaltă într-un spațiu limitat, iar nicio altă consolă din această gamă de preț nu se apropie de puterea Brio.”, spune Rusty Cummins, Senior Engineer, Rush Media.


Brio oferă 36 fadere dual layer utilizăn portul de expansiune Hydra2, Rush Media a reușit să își dubleze dimensiunea porturilor I/O ale consolei. Utilizarea MADI la intrarea și ieșirea din routerul car-ului a oferit companiei mai mult decât suficiente căi și se potrivește perfect în spațiul disponibil. 


„Brio are multe funcții pe care le-am folosit anterior la console Calrec mai mari”, adaugă Cummins. „Cu un frame rate mai mare ca o completare a standardului car-urilor noastre, delay-ul la fiecare intrare și ieșire este o necesitate. De asemenea, rețeaua Hydra2 a făcut ușoară expansiunea I/O și conexiunea dintre mai multe unități.”


Rush Media oferă o alternativă mai mică, mai eficientă din punct de vedere financiar a unităților mobile cu o amprentă la sol mai mare care au fost standardele regionale și naționale ale rețelelor de sport. Aceasta este, de asemenea, un producător pentru broadcasturi live ale sporturilor pentru numeroase televiziuni, precum Fox, CBS, NBCSN și ATTSN.


„Rush Media a ales consolele Calrec pentru a-și completa flota datorită fiabilității și familiarității utilizatorilor de industrie cu produsele noastre,” spune Halen Carr, regional sales manager pentru Calrec. „Suntem bucuroși că facem parte din această nouă expansiune și privim cu entuziasm în continuare colaborarea cu Rush Media în 2019, compania adăugând tot mai multe unități mobile la flota personală.”