Calrec Audio expune soluții virtualizate la NAB


Calrec Audio a prezentat mai multe soluții ce oferă un maxim de performanță, dar și o valoare ridicată pentru banii oferiți. Compania va dezvălui cele mai noi soluții la NAB, inclusiv sistemul de mixare VP2, sistemul de mixare broadcast cu montură pe rack 2U, RP1, și sistemul modular IP-based, Type R.


„A fost o cerere ridicată în ultimii ani pentru a oferi alternative workflow-urilor tradiționale de broadcast”, spune Dave Letson, vicepreședinte vânzări la Calrec. „Acest lucru a venit în mai multe forme, printre ele fiind și producția remote, mixere fără monitoare sau integrarea IP. Calrec poate ajuta la eficientizarea fluxurilor de lucru ale broadcasterilor, reducerea timpilor morți ai consolelor, reducerea costurilor și extinderea varietății de acoperire, dar și integrarea cu alte echipamente prin intermediul mecanismelor de transport open source. Suntem încântați să discutăm aceste oportunități cu toți cei prezenți la NAB din acest an.”


VP2

Calrec va expune VP2, sistemul de mixare virtualizat. VP2 nu are o suprafață de control fizică, ea folosește sofware-ul Calrec Assist pentru setare și pentru control. Protocolul de Control în Serie Calrec (PCSC sau CSCP) poate permite mixerului audio să fie controlat în mod complet de un sistem automatizat.

VP2 permite stației să aducă laolaltă multe dintre benecifiile utilizării unui mixer Calrec, fără a utiliza însă o suprafață de control fizică. Cotrolul și setarea se fac prin intermediul software-ului Calrec Assist, care poate fi accesat din mai multe locații prin intermediul unui browser web. Directorul tehnic sau operatorul poate accesa funcții de control de bază, în timp ce un inginer poate aprofunda pentru setări de finețe sau pentru resetare atunci când este cazul. 


RP1

RP1 este un sistem de mixare broadcast cu o montare în rack de 2U, care se bucură de sistemul de procesare premiat al Calrec, Bluefin2. RP1 oferă soluții pentru trei mari schimbări în producția remote, latență, transport și control. 


Type R

Type R este un sistem de mixare IP-based modular, expandabil care utilizează tehnologii standarde de rețea și le combină cu panouri configurabile care se pot modifica în funcție e necesitățile operatorului. Oferă o personalizare a rețelelor stabilite, a protocoalelor de control, dar și a suprafeței. Type R poate fi utilizato fără o suprafață fizică de control prin intermediul aplicației Calrec cu ajutorul browserului web, Assist, și este compatibilă cu sistemele automatizate prin CSCP.