Calrec atinge viteza maximă cu Calrec V8


Calrec Audio îi aduce pe broadcasteri la conducere cu noile caracteristici ale software-ului V8, împreună cu noi îmbunătățiri ale mixerului Brio, la NAB 2017.


V8 introduce un număr important de îmbunătățiri puternice pentru întreaga gamă de produse Calrec, incluzând suport îmbunătățit RP1, rate de eșantionare 96-kHZ sau 48-kHz interschimbabile și integrare extinsă a interfeței Calrec AoIP.


"V8 este într-adevăr o evoluție, o suită progresivă de instrumente care sprijină broadcasterii în următoarea fază a dezvoltării IP," a spus Dave Letson, vicepreședinte de vânzări Calrec. "Cu producțiile de la distanță și AoIP ce devin rapid o realitate pentru mulți, V8 le permite utilizatorilor Calrec să progreseze cu încredere în următoarea eră. Acest lucru, combinat cu un sunet de înaltă rezoluție, asigură că toate bazele sunt acoperite pentru viitor."


În plus, noul software V8 integrează Brio cu rețeaua Hydra2, permițând ca resursele de la bordul mixerului să fie disponibile pentru toate celelalte resurse din rețea.