Calrec Artemis Light - hit în Japonia


Postul de radio japonez Bay FM a instalat un mixer audio Artemis Light de la Calrec în cel mai mare studio al său - Studio One. Acest nou mixer upgradează vechiul mixer analogic, astfel încât Bay FM poate acum să gestioneze emisiuni mai elaborate, incluzând performanțe live și înregistrări on-air.

Cu cinci studiouri în total, Bay FM difuzează muzică și știri în întreaga Japonie. Studio One este proiectat să gestioneze setup-uri complicate, inclusiv spectacole live. Pentru aceasta, Bay FM avea nevoie de un mixer mai sofisticat decât vechiul mixer analogic, cu o calitate îmbunătățită a sunetului și o mai mare versatilitate.

Koji Anzai, directorul tehnic al Bay FM a explicat cum Artemis poate fi aranjat ușor vertical ca un mixer analogic sau folosind panourile soft, ceea ce a făcut tranziționarea către acest nou mixer foarte ușoară.

"O altă considerație pe care am avut-o atunci când ne-am decis la achiziționarea unui mixer digital a fost cantitatea de intrări / ieșiri și bus-uri pentru că găzduim în mod regulat spectacole muzicale și talk show-uri. Performanța și calitatea sunetului din preamplificatoare a fost importantă pentru noi, Artemis este lider în aceste privințe. Redarea și înregistrarea multi-track cu Dante este foarte ușoară folosind card-ul Dante modular, card ce a mărit flexibilitatea fluxului nostru de lucru. De asemenea, Artemis Light este foarte stabil și fiabil, crucial într-un mediu de broadcast live."

"Piața radio din Asia este o zonă de creștere esențială pentru noi, iar acest proiect cu Bay FM ilustrează numeroasele utilizări și aplicații pentru mixerul nostru Artemis. Bay FM a avut cerințe foarte specifice ce trebuiau îndeplinite. Suntem foarte fericiți că mixerul Artemis a depășit așteptările acestora și că le-a permis să producă emisiuni la standardele dorite." a declarat Anthony Harrison, manager de vânzări internațional, Calrec.