Calrec Artemis Light echipează noul car al High Rock TV


Un mixer Calrec Artemis Light este mixerul ales de cei de la High Rock Television pentru primul lor car de transmisiuni, High Rock 1. Car-ul de 12 metri este proiectat să ofere capacitatea de producție a unui car mai mare într-un factor de forma mai redus, Artemis oferind calitatea, fiabilitatea și rețelistica pentru un sunet superior.


"Deși nu am mai lucrat cu Calrec până acum, reputația lor este de necontestat. Am discutat cu mai mulți ingineri audio și am ajuns la concluzia că Artemis este cea mai bună alegere pentru car-ul nostru. Totodată, ne-am dorit să adoptăm un echipament cu care specialiștii sunt obișnuiți. Mixerele Calrec sunt foarte răspândite în industria de broadcast mobil, așa că Artemis a fost alegerea evidentă." a declarat Jim Carr, președinte High Rock Television


"Până acum, Artemis ne-a depășit așteptările. Am primit un suport extraordinar din partea echipei Calrec și avem avantajul că orice sunetist poate să vină acum și să folosească mixerul fără a învăța mixerul de la zero. Capacitatea de a pregăti o setare predefinită a mixerului ajută la reducerea timpului de pregătire pentru un spectacol, iar inginerii de sunet apreciază abilitatea mixerului de a salva profile diferite, în funcție de dorința fiecăruia. În plus, dimensiunea redusă a mixerului îl face ideal într-un car de transmisiuni, unde spațiul este redus."


Car-ul High Rock 1 poate acoperi producții de până la 12 camere și este proiectat să ofere capacitatea de producție a unui car de 16 metri. De la lansarea car-ului în septembrie, mixerul Artemis cu 40 de fadere a fost folosit la mai multe evenimente sportive, inclusiv curse de cai, atletism și spectacole de divertisment.


"Tindem să acoperim evenimente ce nu sunt precablate pentru fibră optică sau care necesită transmiterea semnalului pe distanțe lungi. În acest caz, sistemul Hydra2 este foarte util - ne oferă conectivitate instantanee prin fibră optică cu celelalte unități mobile de la un spectacol mai mare sau ne oferă feed-urile audio din locațiile de pe teren."


"High Rock Mobile Television are o reputație remarcabilă pentru producerea de evenimente sportive în direct și numără printre clienții săi mai multe rețele TV importante. Acum, odată cu lansarea noului lor car de transmisiuni, ei evoluează și își dezvoltă modelul de afaceri. High Rock 1 este exact mediul de lucru pentru care am proiectat mixerul Artemis și suntem încântați de noul nostru parteneriat cu compania." a declarat Dave Letson, vicepreședinte de vânzări Calrec Audio.