Calrec Artemis este noul mixer audio al primului car 4K din Taiwan


Infinity Multimedia Production și-a upgradat car-ul de ultimă generație - singurul car 4K HDR din Taiwan - cu un nou mixer audio digital Calrec Artemis Light. Artemis aduce sunetul de cea mai înaltă calitate în operațiunile celor de la Infinity.


Infinity a deschis drumuri în Taiwan, construind primul car de transmisiuni în 2006. Bazați în Taipei, Infinity este lider în domeniul de broadcast și producție media în Taiwan de 30 de ani. Infinity a fost fondată în 1986 și este un jucător cheie și pionier în piața taiwaneză. Compania investește constant în cele mai noi tehnologii de broadcast cu scopul de a fi mereu la curent cu ultimele inovații și de a le oferi telespectatorilor conținut de cea mai înaltă calitate.


„Car-ul nostru continuă să ridice ștacheta pentru producțiile 4K din piața de broadcast taiwaneză. Pentru a ne menține în frunte, trebuie să ne evaluăm și actualizăm sistemele în mod constant. Când a venit vremea să schimbăm mixerul audio, a fost clar că vom alege Calrec de la bun început. Suportul de înaltă calitate, training-ul și serviciile after-sales au fost foarte importante atunci când am ales să colaborăm cu Calrec. Suprafața compactă a lui Artemis e perfectă pentru gama noastră de evenimente live, iar puterea și scalabilitatea sa ne oferă încrederea de care avem nevoie să acomodăm orice producție acum și în viitor. Pentru noi, cele mai înalt standard în audio este la fel de important ca și producerea de imagini 4K. Artemis ne îndeplinește așteptările și chiar le depășește.” a declarat Chia Wei Lin, vicepreședinte Infinity.


„Infinity a făcut istorie acum doi ani prin introducerea primului car capabil de transmisiuni 4K UHD din Taiwan. Pe măsură ce Infinity rămâne cel mai important broadcaster din Taiwan, ne bucură faptul că Artemis are un rol cheie în acest succes.” a declarat Anthony Harrison, manager de vânzări Calrec