C100 are cel mai bun pret din Romania la CBSpro.ro


Ne straduim sa sustinem Comunitatea de Videografie din Romania si am facut un efort sa va aducem, la cele mai bune preturi, doua modele de camere din seria EOS Cinema de la Canon: C100 si C100 DAF, pentru o perioada limitata de timp, vin la un pret promotional pe piata de retail din Romania prin intermediul Creative Broadcast Solutions.


Se cunoaste deja faptul ca aceste camere fac parte din gama premium si ofera facilitati specifice camerelor cu senzor Super 35mm.  Profile de culoare customizabile, C-Log, Wide Dynamic Range, un sunet exceptional, intrari audio XLR dar si miniJack, iesire video HDMI 4:2:2, nivel de ISO ridicat, waveform, RGB Parade, sunt doar cateva din optiunile prezente pe Canon C100 iar singura diferenta intre Canon C100 si Canon C100 DAF este sistemul de Autofocus.


In perioada campaniei mai puteti gasi si alte produse si accesorii in sectiunea PROMO a site-ului nostru. Viewfinder pentru C100 de la Zacuto, Parasolar (Hood) pentru LCD-ul de C100, husa de ploaie de la Petrol. 


Ca si o concluzie, acum este mai accesibil ca niciodata, pentru o perioada limitata de timp, sa va puteti achizitiona un echipament de calitate la un pret rezonabil. Canon C100 face parte din seria EOS Cinema si continua sa fie lider de piata pe segmentul de pret dedicat (vorbind strict de camere Cinema, cu senzor Super35mm) fiind un produs de calitate ce se adreseaza in exclusivitate profesionistilor.


O campanie ce se desfasoara intre 21 Aprilie si 7 Mai 2016 pe www.cbspro.ro.