Broadcasterul rus NTV folosește Calrec Artemis


Broadcasterul rus NTV a achiziționat al patrulea mixer Artemis Light pentru a îl folosi la studioul său din centrul tehnic de televiziune Ostankino din Moscova. Mixerul cu 48 de fadere va fi folosit la programe populare ale televiziunii NTV.


"Atunci când ne gândim să ne aducem echipamentele la zi, prima alegere pe partea de mixere audio este Calrec. Suntem deja familiarizați cu fiabilitatea și calitatea superioară a sunetului de la celelalte mixere Artemis pe care lefolosim. Cu ajutorul lui Calrec Artemis avem baza tehnică necesară pentru a susține un program din ce în ce mai încărcat și pentru a atrage sponsori."


"În plus, dimensiunile compacte ale lui Artemis Light și capacitatea sa de networking îl ridică deasupra competiției. Inginerii noștri de sunet iubesc Artemis, iar faptul că sunt deja familiarizați cu el înseamnă că pot sa îl folosească fără să trebuiască să se obișnuiască în prealabil. De asemenea, interfața prietenoasă a lui Artemis înseamnă cu operatorii se învață foarte repede cu mixerul."


Pe lângă cel mai nou Artemis Light, NTV mai are trei mixere în Artemis în funcțiune. Anul trecut, broadcasterul a instalat un mixer cu 48 de fadere în studioul 12 al facilității sale de producție pentru a produce programe de știri și de ultimă oră. De asemenea, celelalte mixere Artemis sunt instalate în studio-ul 11 și în complexul de studio-uri Gorky.


NTV folosește mixere Artemis Light și în operațiunile sale de outside broadcasting. În 2014, ca parte a tranziției sale către broadcasting-ul digital, NTV a instalat un mixer Artemis Light cu două stage box-uri în NTV Mobile, un studio flexibil pentru producții în direct din Moscova.


Noul mixer Artemis Light aduce numărul de mixere Calrec Audio din TTC la 32. Fiind cea mai mare facilitate de studiouri de televiziune și producție de broadcast din Rusia, TTC este legat prin cablu, releuri radio și satelit cu toate centrele de televiziune din Rusia și, de asemenea, facilitează schimbul de programe de televiziune prin rețelele Intervision și Eurovision. Toate mixerele Artemis Light ale celor de la NTV sunt legate prin fibră optică cu ajutorul sistemului de routare plug-and-play Clarec Hydra2, sistem ce suportă interfețe AES, analog și MADI.


"Ultima achiziție de mixere Artemis Light confirmă angajamentul celor de la NTV față de mixerele Calrec." a spus Michael Reddick, director de vânzări, Calrec Audio. "NTV este un exemplu pentru adoptarea mixerelor Calrec Audio de către companiile de broadcast și de producție din Rusia. Acest lucru se datorează faptului că mixerele noastre sunt suficient de flexibile să se integreze în mai multe tipuri de operațiuni live și de studio, precum și suficient de sofisticate să livreze cea mai înaltă calitate a sunetului."