Brio12, un nou mixer audio compact de la Calrec


Calrec Audio a anunțat lansarea internațională a lui Brio12, un mixer compact cu 12 fadere, la Inter BEE 2017. Brio12 are același set de caracteristici puternice și capacități de mixare precum fratele său mai mare, Brio36, un mixer ce a avut un real succes în industrie.


Brio12 satisface cererea pentru un mixer de broadcast ce poate fi utilizat în spații foarte restrânse, precum în microbuze mici și camere de control foarte compacte. Cu o lățime de sub 450mm (18 imchi) este suficient de subțire pentru a se potrivi în rack-urile standard sau pentru a fi depozitat cu ușurință atunci când nu este utilizat.


"Brio12 este perfect pentru producții la scară mică sau ca un mixer de rezervă pentru producții mai mari. Moștenind setul bogat de caracteristici de la fratele său mai mare, Brio12 elimină limitările impuse de mixerele concurente de dimensiuni și prețuri comparabile." a declarat Peter Walker, manager de produs pentru Brio.


Cu 12 fadere dual-layer pentru a mixa sursele live în timpul transmisiunilor, Brio12 oferă și fadere virtuale suplimentare prin interfața sa ușor de utilizat. Cu 48 de canale de intrare, mixerul are capacitate suficientă pentru submix-uri și VCA slaves. Aceste capacități îl fac ideal pentru mediile de producție automatizate, permițând control maxim asupra fiecărui fader.


"Brio12 poate fi instalat acolo unde există nevoia de a integra controlul audio cu comutarea video. Asta face din Brio12 o unealtă de mixare foarte puternică și compactă pentru mediile de producție mici." a adăugat Walker.


"În plus, Brio12 poate fi adăugat rapid într-o rețea Hydra2 existentă și să utilizeze intrări și ieșiri ale modulelor Hydra2 prin intermediul sloturilor integrate de extensie pentru intrări/ieșiri."