Brio înscrie reușită după reușită


Celebra agenție de știri sportive Bleacher Report a achiziționat două mixere compacte Calrec Brio ce sunt o parte a actualizărilor aduse studioului lor. Brio-urile aduc un nou nivel de putere, versatilitate și ușurință de utilizare producțiilor în direct și înregistrate ale celor de la Bleacher Report, producții precum fotbal, fotbal american și baschet.


"Brio-urile sunt primele noastre mixere Calrec, fiind niște achiziții foarte bune pentru echipa noastră," a declarat Mark Steinmetz, sunetist Bleacher Report. "Desigur, cunoșteam faptul că cei de la Calrec sunt cei mai buni producători de mixere pentru televiziune și sport. Am ales Brio pentru interfața sa ușor de utilizat și pentru caracteristicile puternice ce o separă față de celelalte mixere pe care le-am văzut la diverse expoziții.


"Brio poate acomoda orice nivel de aptitudine, ceea ce îl face ideal pentru echipa noastră. Sunetiștii noștri apreciază ușurința de utilizare, cu o interfață ușor de înțeles de la bun început și o afișare foarte intuitivă și naturală a datelor."


Bleacher Report își transmite conținutul prin aplicația sa proprie și pe platforme online precum Facebook, Instagram și Snapchat. Broadcasterul își produce propriile show-uri în două studiouri, unul de 55 de metri pătrați și unul de 130 de metri pătrați, ce pot fi ocupate cu până la 15 stream-uri live pe facebook în fiecare săptămână.


Noile Brio sunt un upgrade semnificativ pentru Bleacher Report, vechile mixere oferind doar routări limitate prin AES și Dante. Unul dintre Brio-uri este în producție, fiind responsabil pentru mixarea audio în ambele studio-uri, pe când al doilea Brio va fi folosit la înregistrările mobile. Brio se descurcă cu ușurință cu toate sursele audio, inclusiv Dante, AES, SDI și analog. Mixerul se ocupă de routarea între diferite formate fără întreruperi și oferă și mixare fără efort pentru talk show-uri în direct ce pot avea până la opt invitați.


"Nu numai că mixerele vechi erau greu de folosit și depășite tehnic, dar mixerul nu era capabil de a administra toate intrările și ieșirile audio din facilitatea noastră de producție. Automixing-ul de la Calrec face ca talk show-urile noastre să fie mult mai simplu de mixat și putem adăuga și niște setări ce fac cel mai mult sens pentru fluxul nostru de lucru. Brio ne-a îmbunătățit fluxul de lucru prin oferirea abilității de a routare orice, oriunde, înăuntru și în afara studio-ului - putem trimite audio oriunde dorim - e ușor și rapid."


Reprezentanții Calrec au declarat "Fiind destinația de sport numărul 1 din America, Bleacher Report reprezintă o lucrare de portofoliu pentru Brio și funcționalitatea robustă pe care o oferă într-un body mic și la un preț redus. Este o plăcere să începem o colaborare cu Bleacher Report. D-abia așteptăm să vedem cum se comportă mixerele noastre pe măsură ce aceștia se extind și adaugă și producții mobile."