Blackmagic Design a anuntat mixerul ATEM MINI Pro


Prin intermediul unui streaming live Blackmagic Design a introdus cel mai nou instrument multicamera - ATEM Mini Pro HDMI Live Stream Switcher - precum si actualizari pentru Pocket Cinema Camera 4K / 6K, ATEM Mini si Hyperdeck Studio Mini. Cu NAB 2020 inlocuit de versiunile de produse prezentate direct in confortul casei tale si cresterea generala a transmisiei in direct, capacitatea de streaming ATEM Mini Pro pe 4 canale se va dovedi a fi un instrument de productie si mai valoros decat inainte. 

Blackmagic Design ATEM Mini Pro front and rear

ATEM Mini Pro 
Bazandu-ne pe designul panoului de control al ATEM Mini original, ATEM Mini Pro adauga multiple functii noi, inclusiv control pentru celebrele camere Pocket Cinema 4K / 6K, streaming simultan si inregistrare prin conexiunea USB si o iesire multi-view. Dispune de hardware encoder pentru streaming integrat, eliminand astfel nevoia de un software separat pentru streaming; un generator de timecode pentru sincronizarea productiilor cu camere multiple.

Caracteristicile pe care le-a pastrat de la originalul ATEM Mini includ patru intrari HDMI pentru camere, computere sau console de gaming, iesire HDMI, efecte DVE precum PiP, chroma-keying avansat, control audio, si o alegere intre taierea directa sau comutare stil Program/Preview.

Compatibilitate BMPCC6K / 4K
Functiile camerei Pocket Cinema 6K/4K includ setarile camerei, controlul obiectivului, controlul iris, setarea ISO, corectia culorilor DaVinci. Comutarea stil Program/Preview a fost modernizata cu functii corespunzatoare ale luminii tally roșii/verzi care iti ofera un feedback util atat peentru prezentator, cat si pentru directorul tehnic si operatorii de camere foto. 

Meniul afiseaza starea Preview si Program pe EVF-ul camerei pentru operator. Aceste noi caracteristici BMPCC6K / 4K sunt integrate in noul ATEM Mini Pro si sunt disponibile in original ATEM Mini cu cel mai recent upgrade. Utilizati aceasta combinatie BMPCC6K / 4K si ATEM Mini Pro pentru a transmite stream in HD in timp ce inregistrati un master de rezolutie inalta pentru editare ulterioara.