Belarus TV investește masiv în echipamente Grass Valley


Grass Valley și-a unit forțele cu societatea de televiziune și radiodifuziune din Belarus (Belarus TV) pentru a livra fluxuri de lucru și infrastructuri end-to-end optimizate pentru cele 4 noi car-uri ale televiziunii. Aceste noi car-uri vor produce Jocurile Europene 2019, ce vor avea loc în Minsk între 21 și 30 iunie 2019.

Belarus TV, ce operează șase canale de televiziune și cinci posturi de radio, este în proces de migrare de la SD la HD și are nevoie de fluxuri de lucru mai eficiente și mai flexibile pentru optimizarea producerii de conținut. Echipate cu un flux de lucru și infrastructură HD end-to-end de la Grass Valley, noile car-uri vor permite broadcasterului să producă un conținut HD de calitate.

Această investiție este o extensie a colaborării celor de la Belarus TV cu Grass Valley, ei având deja o relație de la upgrade-ul a două studio-uri de producție ale celor de la Belarus TV cu echipamente precum: switcher-ul Kahuna, routere Sirius 800 și altele. Decizia celor de la Belarus TV de a lucra cu cei de la Grass Valley la acest proiect de car-uri a fost condus de încrederea avută în calitatea și eficiența Grass Valley. Grass Valley a livrat sistemul de cameră Focus 75, camerele LDX 82 și LDX 86. Fiecare car este dotat cu un sistem de replay K2 Dyno S, un switcher Karrera K-Frame, sistem de montaj EDIUS, router Sirius și interfațare și procesare de semnal iQ Modular. Înregistrarea și montajul sunt suportate de soluția Grass Valley T2.