Avalansa Cadourilor!


Pentru că tot vin sărbătorile, CBSpro s-a gândit să înceapă o campanie de reduceri din care nu poți pleca cu mâna goală. Fă-ți singur un cadou de neuitat pe acest final de an!

Avem reduceri la toate camerele importante, precum si kit-uri cu bonusuri ce ajung, în unele cazuri, și la valoarea de 1800 de lei! Pe lângă camere și kit-uri de camere, avem și produse de la mărci de renume din industria audio-video, cum ar fi: Audio-Technica, F&V, HPRC, Beyerdynamic & E-Image.


Canon C100 nu are nevoie de nicio prezentare, fiind partenerul de încredere al multor videografi din România. Îți poți face și tu cadou un C100 DAF împreună cu o Geanta Sachtler Dr. Bag 3 și doi acumulatori SWIT S-8845 la prețul de 11090 de lei, cadoul având o valoare de 1797 de lei. Dacă vrei un C100 Mark II, îl poți lua cu același cadou de 2 acumulatori și o geantă Sachtler la prețul de 17490 de lei, valoarea cadoului fiind aceeași.

Tot de la Canon mai avem și XC10, o cameră ce pune la dispoziția ta specificații de top într-un body compact și ergonomic. La un preț de 7090 de lei cu un Card CFast Sandisk de 64 GB, Card Reader Sandisk și geantă Sachtler Dr. Bag 1 este de nerefuzat. În plus, mai poți beneficia și de cashback-ul de 675 de lei pus la dispoziție de Canon România dacă achiziționezi camera până la 31 Ianuarie 2017.


Camerele Panasonic sunt în trend în iarna aceasta, AG-AC30 și AG-UX90 fiind niște camere noi ce și-au dovedit deja calitățile pe teren. Avem mai multe kit-uri de AG-AC30, kit-uri ce pornesc de la 6680 de lei, recomandarea noastră fiind Bonus Kit-ul cu card Sandisk, acumulator SWIT și card holder HPRC, la prețul de 6700 de lei.

Nu poți refuza trecerea la 4K cu kit-ul AG-UX90 ce conține un acumulator SWIT, lampă SWIT și card holder HPRC la un preț uluitor de doar 9900 de lei.


Printre produsele pe care le putem remarca în alte categorii se numără: Căștile Audio-Technica ATH-M50X - niște căști recunoscute de ani de zile în domeniu, Ring Light-ul F&V R300 ce oferă performanțe uluitoare la un preț decent și slider-ul E-Image ES-90, un slider accesibil, dar extrem de bine construit.