Auditoriul Reynolds al Winston-Salem upgradează la Sennheiser Digital 6000


Auditoriul Reynolds a fost gazda multor turnee artistice bine cunoscute, de la Baletul din Moscova, până la Sweet Honey in the Rock de la Festivalul Național Black Theatre. Tot acest timp, localizate în campusul unui liceu, producțiile realizate de comunitate sunt de asemenea importante. Acestea includ orice de la producții teatrale ale liceului până la spectacolele a cappella. Când a venit momentul de upgradare a sistemelor de microfoane wireless ale Auditoriului Reynolds, managerul Liz May a văzut o oportunitate pentru acomodarea mai bună a interpreților la toate nivelele cu ajutorul sistemului Wireless al Sennheiser, Digital 6000.


Decizia de a upgrada echimanetul wireless vechi al Auditoriului Reynolds a venit ușor - o mare parte a sistemului wireless al său a ieșit din conformitate cu FCC. „12 din cele 23 canale ale noastre au încetat să opereze odată cu noua frecvență de bandă FCC”, spune May. „A fost destul de considerabil”. Întâlnirea ei recentă cu sistemele wireless ale Sennheiser la un eveniment al companiei din Germania a dus la dorința de a cere mostre ale produselor Sennheiser pentru a le testa pe teren.


May a efectuat o testare a produselor de la mai mulți producători, inclusiv Digital 6000, utilizând grupul local de a cappella drept sursă. A decis să achiziționeze două canale wireless Digital 6000 și o suplimentare de patru canale wireless G3, oferind o fundație solidă pentru acte ale turneelor naționale.


Pentru May, două canale impecabile ale sistemelor wireless Digital 6000 asigură calitatea de care are nevoie pentru a face față actelor de nivel ridicat ce ajung în Auditoriu. „Nu avem multe producții care necesită neapărat 24 de canale de microfoane de nivel înalt, dar avem destul de multe în care am nevoie de două canale de calitate pentru soliști sau altele, iar aici își face apariția Digital 6000”, spune ea.