Audio Tehnica System 10 ATW-1701 - Performanță accesibilă


Audio-Technica ATW-1701 oferă o soluție accesibilă celor care vor un sistem wireless de microfon cu multe din caracteristicele unităților cu sute de dolari mai scumpe. 

ATW-1701 este membru al familiei de microfoane wireless Audio-Technica System 10. Există un număr de 19 configurații care combină diverse microfoane și tipuri de receptoare. Microfoanele sistemului pot fi handheld, lavalieră, două variante de headseturi și o configurație pentru chitară. Variantele de receptor includ sistemul de montare rack, stivă și o unitate portabilă care se montează pe cameră.

System 10 al Audio-Technica face înregistrări audio de 24-bit cu 48 kHz sample rate, oferind potențialul unor înregistrări audio de calitate. Spre deosebire de alte sisteme low cost, acesta este 100% digital și operează cu banda de frecvență UHF (2.4 GHz), în contrast cu mai puțin dorita bandă VHF.


Transmițătorul


Transmițătorul mic și negru se prinde cu ușurință de haine sau de curea cu ajutorul unei cleme. Controalele sunt simple. Apăsarea lungă a butonului de pornire va reporni sistemul cu ajutorul a două baterii de tipul AA. Un display discret arată nivelul bateriei; lumina bateriei clipește atunci când aparatul este pe cale să rămână fără baterie. 

Lavaliera cu un design păcut negru oferă o recepționare omnidirecțională. Clema de atașare proiectată inteligent pivotează pentru a se potrivi mai multor tipuri de îmbrăcăminte. Microfonul se atașează la transmițător cu ajutorul unui conector robust care se detașează cu ușurință.


Receiverul


O clemă slide-on configurează receiverul pentru montarea pe o cameră, fie ea DSLR sau cameră video. Detașați clama și micul receiver poate fi așezat pe orice suprafață dreaptă. Alimentarea vine de la o baterie Lithium-ion internă. Aceasta se încarcă cu ajutorul unui cablu USB conectat la o sursă AC. 

System 10 operează în banda ISM de 2.4GHz pe care o împarte cu telefoanele mobile, rețelele de calculator wireless, cu Bluetooth și altele.


System 10 de la Audio-Technica oferă un sistem accesibil și portabil cu multe din caracteristicile unor unități ce costă cu mult mai mult. Dacă căutați un sistem fără fir accesibil sau vreți să upgradați către un sistem analogic VHF, ATW-1701 este demn de luat în calcul.