Atomos Shinobi - Monitorul perfect pentru videografi


Vă place gama de produse monitoare/recordere onboard Atomos, dar nu aveți nevoie de recording extern atunci când filmați cu DSLR-ul? Atomos Shinobi 5" este soluția perfectă pentru vizualizare pe teren și control precis al imaginii. Fiind compatibil cu DSLR-uri, mirrorless-uri și camere video cu ieșire HDMI, Shinobi funcționează și ca monitor high-quality pentru majoritatea tabletelor și smartphone-urilor cu ieșire HDMI.

Shinobi suportă o gamă largă de culori, formate populare log de la ARRI, Canon, JVC, Panasonic, RED și Sony și suportă video până la 30 fps DCI sau UHD 4K. Tehnologia AtomHDR a monitorului permite vizualizarea log gamma fără aplicarea unui LUT sau se poate importa un LUT 3D sau LUT personalizat cu ajutorul slotului de card SD al lui Shinobi. În ceea ce privește imagistica, Shinobi include 10.5 stop-uri de latitudine, funcții de focus peaking, false color, vectorscop și waveform și anamorphic de-squeeze.

Ecranul IPS 10-bit oferă 1000 cd/m2 de luminozitate pentru folosire în lumină și, cu o greutate de doar 200 de grame, acest montiro de 1" grosime, și diagonală de 5.2" este substanțial mai ușor decât Ninja V. Atomos Shinobi folosește un acumulator Sony L-series.