Artemis este prima alegere pentru Clark Media


Când Clark Media a dezvăluit noul camion de producție de 16m, mixerul audio de broadcast digital Artemis Light al Calrec Audio a fost central. Aparatura a fost concepută pentru a fi flexibilă, pentru a face față cerințelor producției 4K UHD nativ, pentru orice tip de evenimente, de la cele sportive la programe de premiere și transmiterea informațiilor de ultimă oră.


„Ca unul dintre mixerele de top ale industriei de broadcast ne-am simțit încrezători în a alege Calrec și, așa cum era de așteptat, Artemis nu poate fi întrecut,” spune Stephen Sharp, Chief Engineer pentru Clark Media. „Ne-a oferit flexibilitatea de care aveam nevoie pentru varietatea largă de evenimente produse cu ajutorul camionului. I/O este foarte ușor de configurat. Oricine a folosit Calrec în trecut va fi foarte confortabil cu el aproape imediat. În plus, serviciul clienți al Calrec este întotdeauna excelent și acest lucru este foarte important.”


Unul dintre principalele beneficii din a folosi un mixer Calrec pentru Clark Media este ușurința în utilizare. „Lucrul interesant de la Calrec Artemis Light este Hydra2, ceea ce ne oferă nouă multe porturi I/O într-o carcasă de fibră foarte mică,” adaugă Sharp.


Alături de suita de mixare audio 5.1 prietenoasă utilizatorului, noul camion include diverse componente high-end, inclusiv 16 camere Sony 4K/HD, monitoare de referință 4K, un switcher de producție Grass Valley Kayenne și panoul Korona, dar și 24 de canale pentru înregistrarea 4K.


Artemis Light este cel mai mic din gama Artemis, cu 240 de canale DSP într-un corp conpact 4U. Suprafața cu 56 de fadere este ideală pentru camioanele de producție mobilă 4K Clark Media care face față cerințelor oricărui proiect de sport sau divertisment. Printre proiectele recente ale camioanelor de producție Clark se numără și convenția Prezidențială PBS, Parada Rose a NBC 2018, Globul de Aur al NBC 2018, „Beastmaster” a Netflix, reclama Audi „Think Faster” și numeroase concerte, show-uri 4K pentru săptămâna designerilor din New York.


„Suntem încântați că echipa Clark Media alege în continuare Calrec pentru a-i satisface evoile producției mobile,” spune David Lewty, Manager Vânzări Regionale, Calrec Audio America. „Compania le oferă clienților unele dintre cele mai puternice soluții 4K, UHD și HD existente pe piață, iar mixerul nostru Artemis Light este completarea perfectă a flotei OB Clark de clasă înaltă.”