Anton Bauer Dionic XT - Noul standard în materie de acumulatori


Anton Bauer Dionic XT V-Mount & Gold Mount ridică ștacheta în materie de performanță și fiabilitate a acumulatorilor.


Fiabil, Compact & Puternic. Poți conta pe Dionic XT să alimenteze cele mai importante echipamente ale tale. Dimensiunea lor redusă înseamnă spațiu mai mic consumat în geanta de transport.


Acumulatorii Dionic XT livrează performanță de top în orice mediu în care sunt folosiți. Acumulatorul Dionic XT este proiectat să fie reîncărcat de foarte multe ori, ceea ce înseamnă că are un ciclu de viață extins în comparație cu alți acumulatori. Dionic XT oferă cea mai bună rentabilitate a investiției și cheltuieli mici de gestiune.


Inovație inteligentă. Folosind tehnologia "mobile power excellence" de la Anton Bauer, tehnologia lui Dionic XT oferă performanță uniformă pe parcursul duratei de viață a acumulatorului. Sistemul incorporat de administrare al bateriei este inteligent și vă permite utilizarea eficientă a flotei de acumulatori.


Dionic XT-urile cu montură V-Mount și Gold Mount sunt certificate pentru transport aerian atunci când aveți proiecte la distanță. Sunt compatibile cu mai multe brand-uri de încărcătoare și superioare în ceea ce privește alimentarea accesoriilor precum luminile LED.