Anton Bauer comercializează un discharger LPD


Unitatea dedicată de descărcare a acumulatorilor poate descărca până la patru acumulatori simultan pentru a asigura respectarea reglementărilor privind transportul aerian al acumulatorilor.


Anton Bauer, liderul din industria de acumulatori pentru film, broadcast și provideo a lansat noul său discharger LPD. Dezvoltat în parteneriat cu una dintre cele mai mari case de închiriere, discharger-ul LPD poate descărca până la patru acumulatori de 90 Wh în 3 ore sau mai puțin, ajutându-și clienții să respecte regulamentele IATA care stipulează că acumulatorii Li-ion ce sunt transportați în avion ca bagaj de cală trebuie să fie la maximum 30% din capacitatea nominală.


"Când IATA a restricționat transportul acumulatorilor anul trecut, a creat o mare dilemă pentru companiile de închiriere și broadcasterii internaționali ai căror clienți și echipe foloseau avionul pentru transport," a spus Andrew Butler, manager de produs Anton Bauer "Până acum nu a existat nicio modalitate elegantă de a descărca acumulatorii sub pragul de 30% și nu era fezabil ca echipele să transporte cantități mari de acumulatori ca bagaj de mână. Cu noul discharger LPD, clienții noștri pot descărca și transporta acumulatorii în deplină conformitate cu reglementările de securitate."


Fiind o unitate specială de descărcare a acumulatorilor, LPD nu are nevoie de alimentare externă, ci folosește energie din acumulatorii pe care îi descarcă. Acest lucru permite o folosire ușoară a dispozitivului și asigură că procesul de descărcare nu afectează acumulatorii. Cântărind mai puțin de 1 Kg, sistemul este răcit cu ventilator și protejat termic, făcându-l sigur și ușor de utilizat și lăsat nesupravegheat în orice mediu. Cu un șasiu metalic robust, dispozitivul de descărcare LPD Anton Bauer este proiectat să fie transportat în orice locație cu acumulatorii atașați pentru confortul utilizatorilor.


Anton Bauer LPD este disponibil pentru acumulatori de tip Gold Mount® or V-Mount.