Anton Bauer alimentează show-urile electorale din Austria


Alegerea viitorului președinte al Austriei nu este lucru ușor, dar Nino Leitner - regizorul unei emisiuni ce intervievează politicieni de top - are la îndemână tehnologia de ultimă oră Anton Bauer. Specializându-se în documentare și filmări corporative, Leitner este mereu pe teren la filmările show-ului politic Klartext de pe ATV și, de obicei, folosește un setup de 4 camere pentru show - fiecare cu echipamentul și echipa sa proprie.


"Emisiunea este filmată în locuri diferite de fiecare dată, așa că suntem în continuă mișcare. Filmăm în locuri foarte frumoase, cum ar fi Parlamentul și Biblioteca Națională. Biblioteca este o clădire istorică, magnifică, veche de câteva sute de ani, așa că trebuie să avem mare grijă când ne aranjăm echipamentele."


Pentru această locație, Leitner și echipa sa au filmat interviuri cu toți candidații la alegerile prezidențiale austriece. Cu milioane de oameni privind de pe tot teritoriul țării, nu își puteau permite o greșeală din cauza echipamentelor folosite.


"Pentru această emisiune a trebuit să ne mișcăm repede, având doar o oră să pregătim patru camere, șinele, o macara, tot sunetul, luminile, etc. Așa că ne bazăm pe tot felul de soluții ce ne pot face viața mai ușoară, iar aici intervin acumulatorii CINE de la Anton Bauer. V-mount este montura principală în Europa, iar acumulatorii Anton Bauer sunt alegerea mea pentru această montură. Nu știm niciodată cât ar putea dura o filmare, poate chiar și 4-5 ore. Dar chiar și la o filmare de lungă durată, nu trebuie să schimbăm acumulatorii pentru că acumulatorii Anton Bauer țin atât de mult."


Cu 12 amperi de putere continuă și tehnologie a celulelor Li-Ion de generație nouă, acumulatorul CINE 150 a fost soluția perfectă pentru fluxul de lucru folosit de Leitner. Pentru că el folosește camere de înaltă calitate, Leitner a avut nevoie de o baterie care să aibă și un PowerTap® pentru accesoriile de 14V.


"De obicei, filmările sunt editate și transmise în aceeași zi în care filmăm. Am putea alimenta recorderele externe în mod independent, dar asta înseamnă o complicație în plus pentru ca avem nevoie de mai mulți acumulatori pe platou. Așa că le alimentez de la PowerTap®-ul acumulatorului CINE. Nici nu trebuie să mă gândesc să aduc mai mulți acumulatori diferiți, poți alimenta întreg sistemul de cameră chiar și cu un follow focus wireless sau monitor pentru că acumulatorul CINE este atât de versatil."


Pe lângă PowerTap®, LCD-ul unic și extrem de precis al acumulatorului CINE îi permite lui Leitner să citească durata de viață rămasă a acumulatorului în mod constant pe parcursul producției. El poate urmări capacitatea în ore și minute în timpul funcționării și ca procentaj atunci când acumulatorul este detașat. 


"Majoritatea brand-urilor concurente arată doar voltajul, ceea ce nu ne convine pentru că nu știm care este consumul de enrgie, mai ales când adăugăm accesorii. Cu acumulatorii CINE, timpul se ajustează automat și nu lucrăm pe ghicite. Anton Bauer e atât de fiabil încât face treaba mai ușoară."