Antena 1 achiziționează mixere Calrec Summa


Antena 1, unul dintre cele mai mari posturi de televiziune din România, a intrat în emisie cu două dintre noile mixere audio Calrec Audio Summa. Utilizarea acestor mixere marchează prima vânzare a mixerului Calrec Summa, pe piața de broadcast a României, piață ce se află într-o rapidă dezvoltare.


„Rețeaua noastră continuă să crească și adăugăm în mod constant canale și conținut nou, ceea ce înseamnă că și numărul de surse audio crește rapid”, spune Sabin Cutas, director executiv al Antena 1. „Am avut nevoie de un mixer care poate face față programului nostru de producție încărcat și dinamic, iar Calrec Summa a fost soluția perfectă.


Summa înglobează caracteristici puternice într-un mixer compact, iar ușurința în utilizare salvează mult timp și efort în rândul inginerilor noștri. Și, desigur, Summa oferă sunetul de calitate pentru care Calrec este recunoscut.”


Situată în București, Antena 1 este una dintre cele mai vizualizate televiziuni din România, cu programe populare de știri, sport și programe de divertisment. Pe lângă emblematica stație Antena 1, broadcasterul operează și Antena 3, un post de știri 24/7; Antena 4 - Euforia, un canal de lifestyle; și Antena Internațional, un post destinat românilor situați în Statele Unite și Canada.


Michael Reddick, manager de vânzări internaționale Calrec Audio pe regiune, spune: „Suntem foarte entuziasmați de extinderea noastră pe piața din România. Ca cel mai nou broadcaster de renume ce trece la Calrec și ca primul utilizator al Summa din țară, Antena 1 s-a angajat să aducă o varietate de programe de calitate către telespectatorii săi.”


Pe lângă Antena 1, printre utilizatorii Calrec din România de broadcast se numără și Pro TV, RDS/RCS, Digisport și TVR.

Creative Broadcast Solutions este unic importator/distribuitor Calrec în România.