Acumulatorii Anton Bauer alimentează filmele pline de aventură ale celor de la Absolute Cinema


Coborârea în viteză a celei mai lungi căderi libere verticale din America de Nord - Muntele Mackenzie, plimbări pe pârtiile îngrijite ale ghețarului Stubai din Austria și fuga de avalanșe din Noua Zeelandă - filmmaker-ul David Peacock și Absolute Cinema îți prezintă toate astea și mai multe în ultimul lor film: Passenger. Această călătorie plină de senzații tari creată împreună cu Red Bull Media House prezintă povestea călătoriilor unui grup de schiori cunoscuți ca "Legs Of Steel" (Picioare de oțel) în încercarea lor de a urmări zăpezile din zona rurală din Alaska până în capitala mondială a zăpezii "pudră" - Hokkaido, Japonia.


Pentru a introduce spectatorii complet în experiența schiorilor, Absolute Cinema a folosit camera RED Epic și un gimbal DEFY G12 pentru a obține unghiuri creative de filmare și cadre 4K din mai multe părți și altitudini. După încheierea producției, au avut nevoie de o a doua cameră pentru proiecte mai riguroase, pline de locații aflate în pustietate și la temperaturi extreme, inclusiv următoarea lor călătorie cu Red Bull Media în pustietatea stâncoasă din North British Columbia, Canada.


"Atunci când a trebuit să ne decidem la achiziția celei de-a doua camere, ne-am hotărât la RED Scarlet W pentru că a fost ceea ce căutam în bugetul nostru." a explicat David Peacock, Director la Absolute Cinema. "Odată ce ne-am achiziționat camera, am luat o mulțime de lucruri în considerare atunci când căutam soluții de alimentare, dar acumulatorii CINE cu montura V-Mount de la Anton Bauer s-au dovedit a fi perfecți. Forma cubică a acumulatorilor CINE Anton Bauer se potrivesc perfect în cameră; chiar mai bine decât acumulatorii originali RED. Sunt mai scurți, mai lați și au putere foarte mare." A spus Peacock.


Cu senzorul său de 13.8 MP Super 35 mm, Scarlet W are un consum de cam 50-60W in condiții obișnuite. Bateriile V-Mount CINE 150 folosite de Peacock au reușit să alimenteze camera RED în temperaturi mult sub limita înghețului mulțumită celor 12 Amperi constanți ce i-au fluidizat complet fluxul de lucru.


"Obișnuiam să aducem o gramadă de acumulatori cu noi și apoi făceam tot felul de calcule ca să îi raționalizăm pentru a ne ajunge câteva zile consecutive." a menționat Peacock. "Cu acumulatorii Anton Bauer CINE nu a trebuit să facem acest lucru. Chiar dacă eram în frig sau într-o zonă deconectată de restul lumii, ecranul digital ce ne spune durata de viață rămasă a bateriei a fost extrem de importantă pentru că puteam ști exact câtă putere mai avem și numărul exact de acumulatori de care aveam nevoie. Nu a trebuit să lucrăm pe ghicite."


Folosind acumulatorii Anton Bauer CINE, Peacock a putut citi durata de viață rămasă a bateriei pe display-ul LCD ce afișează capacitatea rămasă în ore și minute extrem de precis atunci când acumulatorul e conectat la cameră. Atunci când acumulatorul e deconectat de la cameră, display-ul LCD arată durata de viață rămasă într-un procentaj, permițând urmărirea fără efort a utilizării acumulatorilor în timpul producției.


"Atunci când ești pe platourile de filmare, mai ales în mijlocul pustietății, lucrurile pot fi agitate și chiar pot scăpa de sub control uneori. Vedem uneori echipamente care cedează catastrofal. În timp ce se întamplă toată această nebunie, e bine să știi că ai o soluție de alimentare fiabilă pe care chiar poți conta."