Achizitia Grass Valley de catre Black Dragon Capital s-a finalizat


Grass Valley anunta finalizarea achizitiei sale de catre firma de capital privat, Black Dragon Capital, de la Belden Inc. Finalizarea tranzactiei, anuntata la inceputul acestui an, pune Grass Valley intr-o pozitie ideala pentru a continua conducerea inovatiei, deoarece conduce industria media si de divertisment catre un viitor bazat pe cloud si modele de afaceri pay-as-you-go.

Dupa cum se mentioneaza in comunicatul de presa al tranzactiei initiale, Black Dragon Capital isi asuma controlul deplin asupra Grass Valley si a tuturor activelor sale. Belden va mentine un interes financiar in Grass Valley si a incheiat un acord de servicii de tranzitie (TSA) pe mai multi ani pentru a asigura predarea fara probleme a sistemelor de afaceri si operationale cheie de la Belden la Dragonul Negru. Grass Valley se angajeaza sa-si continue conducerea inovatoare in domeniul tehnologiei media pentru a ajuta clientii si partenerii care isi adapteaza afacerile pentru a reflecta aceste momente provocatoare.

Odata cu achizitia finalizata, Grass Valley isi va continua activitatile de zi cu zi sub conducerea presedintelui companiei, Tim Shoulders, fara intreruperi.

„Grass Valley s-a dovedit a fi partenerul de transformare pentru clientii nostri ducand drumul cu trecerea de la SDI la IP si acum din nou, cu trecerea la solutii bazate pe cloud si SaaS", a spus Shoulders. „Utilizand experienta Black Dragon, Grass Valley va putea dezvolta si furniza mai eficient solutii care conduc industria media prin propria sa transformare digitala."

Fondatorul si CEO-ul Black Dragon, Louis Hernandez, Jr. a comentat: „Baza de clienti puternica a Grass Valley, suita de produse cuprinzatoare, tehnologia avansata, reputatia de serviciu exceptionala si brandul ii pozitioneaza bine pentru a conduce si inspira aceasta industrie intr-o perioada de intrerupere digitala. Sunt incantat sa fac parte din urmatoarea lor faza, lucrand indeaproape cu echipa Grass Valley. "

Shoulders a continuat: „in lunile urmatoare ne vedem lucrand pe recenta lansare de succes a GV AMPP, platforma SaaS, care este compatibila cu cloud, construita special pentru difuzare. Sunt incantat sa fiu pe teren, deoarece lucram indeaproape cu Louis si echipa sa pentru a identifica cele mai benefice metode de a raspunde nevoilor celor din industria tehnologiei media. Exista o oportunitate extraordinara de crestere pe masura ce trecem la un viitor definit de software. "