AAP Media Network instalează șase mixere Brio


AAP Media Network a achiziționat șase mixere Brio36 pentru mixare live, direct pe post pentru două dintre canalele sale de știri și de divertisment - AAP News și Indus News. AAP plănuiește și lansarea unui nou canal pentru sfârșitul anului curent cu ajutorul mixerelor compacte și puternice Brio.


„Când am început să lucrăm la aceste două canale noi am vrut să mă asigur că utilizăm mixere inovative și ușor de utilizat, iar Calrec îndeplinește ambele condiții. Inginerii noștri au avut nevoie de doar 30 de minute pentru a configura mixerele Brio și două zile pentru a le studia, în a treia zi fiind gata de acțiune. Oferă acces ușor către preamplificatoare și resursele noastre de studio pot fi accesate de la distanță prin intermediul Dante. Toți inginerii noștri au certificare Dante, iar Dante are capacitatea de a satisface toate nevoile pe care le avem în momentul de față. Pe măsură ce creștem, plănuim să instalăm Hydra2.”, spune Suhail Ahmen, COO la AAP Media Network.


Jawad Ali, General Manager, Broadcast & IT al AAP Media Network adaugă: „Calrec ne-a oferit un singur sistem care răspunde tuturor nevoilor noastre și ne-a oferit posibilitatea de a renunța la dispozitive third-party, reducând astfel complexitatea sistemului și timpul de lucru. Inginerii noștri au certificări Dante, permițându-ne să fim primul canal din Pakistan care beneficiază de sunet prin IP utilizând Dante.”


Tanvir Hussain, director de operațiuni PCR al AAP Media Network adaugă „Preamplificatoarele pentru microfoane sunt excelente și claritatea sunetului a crescut drastic. Nu mai suntem nevoiți să utilizăm unitățile externe pentru delay pentru că avem acces la declanșatoarele GPI care fac tranziția perfect către delay-ul integrat atunci când avem nevoie.”


Patru dintre unitățile Brio sunt localizate în studioul principal al AAP Media Network. Al cincilea se află în studioul din Karachi, în timp ce al șaselea în Islamabad. AAP Media Network transmite știri și emisiuni de divertisment către milioane de oameni din regiune. 


„Am obținut un client mare în Pakistan. Scopul nostru în acest proiect a fost de a instala și a pregăti rapid AAP Media Network cu mixerele Brio, iar având în vedere rapiditatea cu care inginerii lor au învățat chiar și funcțiile sofisticate acest lucru a fost ușor de îndeplinit,” spune Anthony Harrison, International Sales Manager, Calrec.