3 Aprilie 2016 - Galati. Videographers Hands On & Workshop Emotia in Videografia de Nunta


Creative Broadcast Solutions sustine in cadrul Workshop-ului "Emotia in Videografia de Nunta", o prezentare activa pentru produsele Canon & Panasonic. Alaturi de organizatorii acestui eveniment, marianneagoe.ro si apfilms.ro , va invitam Duminica 3 Aprilie 2016 in sala de Conferinte (et.1) a Hotelului VEGA, incepand cu orele 9.00 si terminand in jur de 12.00 pentru a vedea si testa camere video de ultima generatie. Prezentarea face referire atat la specificatiile tehnice ale camerelor, la setarea corecta & personalizata a profilelor de culoare si la folosirea in mod corect pentru aplicatii de Videografie. Pentru inregistrarea de participare asteptam sa completati formularul de AICI.

Despre Canon C100:

C100 ramane un lider detasat in piata, iar materialele finale ne duc cu gandul ca producatorii au folosit de fiecare data o camera de film. Work-flow-ul post productiei este atat de usor, incat indiferent de ce program folosim la editare, formatul va fi unul general valabil, indiferent ca vorbim de material AVCHD sau MP4. ISO-ul de valori uriase la care poate opera cu zgomot aproape inexistent pe imagine, Custom Picture Profile, ergonomie si microfon de ambianta cu compresor, reprezinta doar o parte din multele avantaje pe care C100 inca le tine in maneca, reusind sa ramana o camera surprinzatoare pentru nevoiele pietei de profil.

Despre Canon XC10:

Toți videojurnaliștii au același vis: o cameră mică, ușoară pe care să o poata lua oriunde și să înlocuiască cu succes camerele mai mari. Camera ar trebui să filmeze imagini cinematice și audio foarte bun la un preț cât mai mic. Dacă XC10 este soluția, aflați în acest articol.Canon a creat XC10 ca o cameră capabilă de imagini 4K la un bitrate mare într-un body compact, beneficiând de experiența fraților mai mari: C100 și C300.Camera este direcționată spre publicul ce înregistrează producții TV și web și nu vor să se complice cu o cameră mai mare și mai complexă. Cu controalele ei simple și greutatea de 1 kg, este ușor de înțeles de ce XC10 e de preferat unui setup mult mai complex.

Despre Canon XF100:

XF100 utilizează ultimele tehnologii HD, inclusiv robustul codec Canon MPEG-2 4:2:2 cu care camera înregistrează folosindu-se de wrapper-ul de fișiere MXF - standard în industrie - folosind bitrate și frame rate la alegerea utilizatorului. Calitatea înregistrărilor video e excelentă. Imaginile sunt lipsite de artefacte și pline de detalii, iar noul senzor e foarte performant în lumină scăzută (având în vedere dimensiunea extrem de redusă a camerei și a senzorului), având o acuratețe foarte bună a culorilor. Unul din marile dezavantaje în folosirea DSLR-urilor la filmări e partea de audio. XF100 rezolvă această problema, oferind capacități de înregistrare audio profesională: două mufe XLR, capacitatea de a reduce nivelul de zgomot, monitorizare prin cască și multe alte controale audio adiționale pentru audio de calibru profesional.Camera folosește carduri CF în loc de P2 sau alte carduri "mai speciale". E nevoie, însă, de carduri CF foarte rapide și cu spațiu mult. Minimal, recomandăm folosirea unor carduri 16 GB UDMA. Cu carduri rapide, camera e capabilă de înregistrare la 50 MB pe secundă.Pentru a vizualiza înregistrările, avem nevoie de software-ul Canon pe care îl primim odată cu camera. Se numește Canon XF Utility, iar cu acest software putem face mai multe lucruri, cum ar fi: marcare de clipuri și convertire în formate acceptate de Sony Vegas sau Final Cut Pro.

Despre DVX200:

Panasonic AG-DVX200 este încercarea producătorului nipon de a crea o cameră care se pretează perfect videografiei de eveniment si a creației de documentare. Japonezii au făcut o treabă foarte bună cu DVX200, punând în primul rând accentul pe oferirea a cât mai multor caracteristici care să ofere avantaje indiferent de modul în care vrei să folosești camera: la nuntă, la evenimente, la filmări de știri sau chiar la creația de documentare. Fiind o cameră cu obiectiv fix, este foarte versatilă în o multitudine de situații, oferind imagini superbe cu culori naturale și contrast foarte bun. Chiar și în condiții de lumină redusă, DVX200 nu dezamăgește, oferind o calitate a imaginii mult peste competitorii direcți.